metalshow

Cusurgiii se aud live, maine dimineata, din Piata Obor din Capitala

Cusurgiii Radio 21 s-au decis sã ia pulsul economiei de piațã, așa cã mâine dimineațã (10 septembrie) vor emite live de la o tarabã din Piața Obor din Capitalã!

Mihai Gãinușã, Codruț Kegheș și Marina Neagu vor vinde vrute și nevrute, printre tarabagiii din Obor și îi vor provoca pe cei care se aflã în piațã, între 7:00 și 10:00 dimineața, la concursuri-surprizã.

Cusurgiii s-au pregãtit temeinic pentru ieșirea la piațã, și-au luat șorțuri asortate și promit cã distracția și veselia vor fi din partea casei! Ei îi invitã pe toți cei care vor sã îi cunoascã fațã în fațã, mâine, în Piața Obor, la Taraba Cusurgiiilor Radio 21.

„Mâine, la piațã, împreunã cu cumpãrãtorii, o sã sancționãm politicienii care umblã cu ocaua micã, o sã despicãm firul de pãtrunjel în patru și o sa râdem de verzele din showbiz. Cusurgiiilor le plac subiectele proaspete și fãrã e-uri. Precum dovleceii de precupeațã”, a explicat Mihai Gãinușã.

„În caz cã nu ne recunoașteți, o sã fim îmbrãcați în țãrani!” a adãugat, râzând, Codruț Kegheș.

Noul matinal „Cusurgiii” cu Mihai Gãinușã, Codruț Kegheș și Marina Neagu se aude la Radio 21, de luni pânã vineri, între orele 7:00 și 10:00.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *