metalshow

Cusurgiii au dat studioul Radio 21 pe o taraba din Piata Obor

Super emisiune și concert LIVE, printre tarabe, cu Andra și Liviu Teodorescu, la Radio 21! Miercuri, 10 septembrie, Piața Obor a devenit centrul distracției matinale! Cusurgiii, de la Radio 21, au decis să lase deoparte studioul și să transmită emisiunea din mijlocul pieței bucureștene.

Cei 3 matinali, Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu, s-au îmbrăcat cu șorțuri asortate și au oferit ascultătorilor Radio 21 informații mai proaspete decât legumele din piață, dar și o porție consistentă din Tocănița de gazete.

S-au făcut multe concursuri cu premii în bani sau sacose cu zarzavaturi. Precupeţele de la Obor s-au bucurat de şorţuri noi, iar Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş de multă afecţiune, declarată cu pasiune. Ei au fost răsfăţaţi şi de Marina, care le-a pregatit micul dejun la… butelie.

Prezența Andrei a surprins pe toată lumea și distracția a continuat cu un recital LIVE. Cântăreața a venit însoțită de Liviu Teodorescu, alături de care a cântat hiturile Așa e dragostea și Inevitabil va fi bine, în variantă acustică.

Horele s-au încins pe melodiile Lucru mare-i omenia și Cuvântul și omenia, pe care Andra le-a cântat împreună cu Liviu, Irina Tănase și Ciprian Pop, Piața Obor transformându-se într-un adevărat ring de dans.

Cântăreaţa nu a plecat acasă cu mâna goală. Ea a primit din partea Cusurgiilor de la Radio 21 un buchet cu 21 de fire de leuştean şi un altul cu 21 de fire de pătrunjel, numai bune pentru o ciorbă ca la mama acasă.

„Pentru Cusurgii a fost o premieră sã realizeze matinalul într-o Piața. Foarte mulți ascultători au venit special să ne vadă și să facă poze cu noi. Am aflat cu această ocazie cât mai costă păstârnacul și am achitat cumpărăturile câtorva doamne și domni pensionari. Am făcut și concursuri: genuflexiuni cu sacul de varză sau completări de catrene, cu premii în natură. Am ascultat nemulțumirile oamenilor și facem un apel internațional pentru ieftinirea kilogramului de lămâi!:) Prietena Cusurgiilor, Andra, și prietenul Marinei, Liviu Teodorescu, au pregătit un concert LIVE printre tarabe, unde am încins câteva hore cu cumpărătorii înarmați cu sacose. Au urmat fotografii, degustări și pupături cu doamnele rujate. Data viitoare, tanti Tantzica, alias Codruț a promis că vine când se face mustul”, a spus Mihai Găinușă.

Codruț Kegheș a mărturisit că s-a simtit extraordinar, mai ales că a plecat acasă cu portbagajul plin de legume proaspete.

Matinalul Cusurgiii, cu Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu, se aude la Radio 21 de luni până vineri, între orele 7:00 și 10:00!

Bucuresti, 11.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *