free download 78 travel guides written by experts

Cushman & Wakefield: internetul, un mediu interesant pentru prezentarea proprietatilor industriale

Portalul, ce aparţine departamentului Industrial al companiei, este menit ca până la sfârşitul lui 2010 să mărească numărul de tranzacţii cu până la aproximativ 50% în acest sector

Consultantul imobiliar global – Cushman & Wakefield anunţă lansarea unui portal www.industrial-romania.ro destinat informării cu privire la piaţa de proprietăţi/tranzacţii industriale din România. Acest portal este conceput să ofere soluţii pentru strategia de dezvoltare imobiliară.  Conform declaraţiilor oficialilor Cushman & Wakefield, acest proiect va răspunde cererilor de închiriere spaţii industriale sau cererilor de căutare chiriaşi pentru proiectele de industrial. Acestea sunt în general din sectorul de producţie, dar şi din cel de logistică şi distribuţie, precum şi din sectoarele de retail sau bunuri de larg consum.

Unul dintre avantajele pe care le oferă acest website este faptul că furnizează informaţii actualizate referitoare la spaţiile disponibile din piaţă; totodată, el face posibilă clasificarea acestor informaţii pe mai multe categorii, tipuri de activităţi industriale, în funcţie de mărimea suprafeţei şi specificul spaţiului solicitat. Proiectele sunt împărţite regional, în funcţie de zonele de dezvoltare ale României: Bucureşti-Ilfov, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Oltenia, Banat, Maramureş, Transilvania. Toate aceste zone însumează un număr de 16 parcuri logistice şi industriale ce oferă spaţii moderne de clasa „A”, aflate în portofoliul departamentului industrial al companiei  Cushman & Wakefield.

„Acest nou website, dedicat serviciilor din sectorul industrial, vine în întâmpinarea cererilor din piaţă şi este foarte uşor de utilizat. Considerăm că a fost necesar să dezvoltăm acest website, întrucât asigură transparenţa pentru sectorul de industrial şi oferă cât mai multe informaţii despre proiectele importante aflate în dezvoltare la noi în ţară”, declară Gabriel Sfetcu, Director Departament Industrial, Cushman & Wakefield.

Referindu-se la proiectele din domeniul industrial ale companiei Cushman & Wakefield, Directorul Departamentului Industrial declară: ”În prezent, avem contracte de reprezentare pentru închirierea a mai mult de 160.000 mp. Până la sfârşitul anului 2009, urmează să semnăm contracte de reprezentare pentru încă cel puţin 30.000 mp spaţii industriale.”

Ca urmare a înfiinţării acestui portal, oficialii Cushman & Wakefield declară că se aşteaptă la creşterea semnificativă a cererilor de spaţii industriale, prin acest site; de asemenea, se urmăreşte oferirea unei vizibilităţi cât mai mari pentru oportunităţile de dezvoltare în acest sector în România. Nu în ultimul rând, reprezentantii  Cushman & Wakefield îşi propun să mărească numărul de tranzacţii în acest sector, regăsindu-se în atingerea unei cote de piaţă de aproximativ 30% până la sfârşitul anului 2010.

Bucuresti, 06.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *