free download 78 travel guides written by experts

Cushman & Wakefield este lider de piata in Romania

in domeniul administrarii proprietatilor comerciale

CUSHMAN & WAKEFIELD ANUNŢĂ FAPTUL CĂ ESTE LIDER DE PIATA IN SERVICIILE DE ADMINISTREARE PROPRIETATI OFERITE DE UN CONSULTANT IMOBILIAR, IN EUROPA.

In Romania Cushman & Wakefield administreaza peste 300.000 mp centre comerciale avand relatii cu peste 500 de chiriasi prezenti in aceste centre.

Bucuresti, Cushman & Wakefield da publicitatii date si cifre referitoare la activitatea si capabilitatile sale in administrarea de proprietati in domeniul imobiliar. In Europa Cushman & Wakefield administreaza si ofera consultanta pentru mai mult de 100 centre comerciale avand o suprafata totala de aproximativ 3 milioane metri patrati., sau pentru proprietari de cladiri de birouri, cladiri ce insumeaza o suprafata toatala de aproximativ 1,85 milioane metri patrati.
La nivel global compania administreaza peste 47 milioane metri patrati, insumand aproximativ 7.500 de proprietati.

De asemenea, tot in Europa compania administreaza , pentru mai mult de 200 clienti, un portofoliu de proprietati cu o suprafata totala de aproximativ 5,8 milioane metri patrati, avand relatii comerciale cu peste 7.000 de chiriasi prezenti in aceste proprietati.
„Expertiza de management al companiei Cushman & Wakefield cuprinde proprietati comerciale, centre de afaceri dar si spatii industriale / logistice, si locatii de leisure”, ne explică Răzvan Gheorghe, Director General, Partener Cushman & Wakefield Romania.

Cushman & Wakefield este lider de piata in Romania in domeniul administrarii proprietatilor comerciale.

In România compania administrează în prezent un număr de 21 de proprietăţi avand in total o suprafata de peste 300.000 mp incluzând parcuri de retail, centre comerciale precum si spatii de depozitare retail (retail warehouses).

Proprietatile care au fost sau sunt administrate in prezent de Cushman & Wakefield, incepand cu 2006 sunt dupa cum urmeaza:
Magnolia Shopping Center Brasov (7,600 mp), European Retail Park Braila (51.700 mp), European Retail Park Targu Mures (53.500 mp), Shopping City Suceava (47.000 mp), Shopping City Sibiu (80.000 mp), River Plaza Ramnicu Valcea (12.000 mp), Felicia Shopping Center Iaşi (29.000 mp), Liberty Center Bucureşti (25.000 mp) , Vitantis Shopping Center Bucureşti (34.000 mp), 15 cladiri cu supermarket –uri avand o suprafata toatala de 54.800 mp.

In aceste centre chiriasii sunt retaileri care opereaza magazine cu suprafete medii si mici, dar si retaileri care opereaza suprafete mari cum ar fi New Yorker, Takko, Hervis, Intersport, Deichmann.

De asemenea, tot in aceste centre avem hypermarket-uri – Real, Carrefour, supermarketuri -SPAR/PLUS, magazine de electrocasnice – Domo, Mediagalaxy, DIY Praktiker, BauMax precum şi un magazin Praktiker in Brasov (GLA 8.873 ).

“Pe langa managementul operational si financiar, cred ca aportul esential al Cushman & Wakefield este in zona de asset management si ma refer aici la inchiriere si maximizare a veniturilor fiecarui amplasament” spune Razvan Gheorghe, Director General, Partener Cushman & Wakefield Romania.

În acest moment compania administrează în Europa Centrala si de Est peste 1 milion de metri pătraţi spatii centre comerciale, iar in ceea ce priveste spatiile spaţiile de birouri in administrare, acestea au o suprafata totala de aproximativ 170,000 m2.

Numai în România suprafaţa totală administrată este de peste 300.000 metri patrati, , avand relatii comerciale cu aproximativ 500 de chiriasi prezenti in aceste centre.

Bucuresti, 01.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *