free download 78 travel guides written by experts

Cushman & Wakefield a intermediat inchirierea unei locatii pentru al doilea supermarket Carrefour

din Timisoara

Biroul din Timisoara al companiei globale de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield a intermediat inchirierea unui spatiu de 640 mp pentru deschiderea unui supermarket Carrefour in orasul Timisoara. Cushman & Wakefield a realizat aceasta tranzactie pentru Bega Group, grup ce deţine atât primul supermarket din Timisoara cât şi centrul comercial Bega Shopping Center din Timisoara.

Din 17 noiembrie 2011, spatiul gazduieste cel de-al doilea supermarket deschis de Carrefour Market in «orasul de pe Bega». Magazinul este situat in Piata Dacia, in mijlocul celui mai populat cartier al orasului, cartierul Circumvalatiunii. Carrefour Market beneficiaza aici de o locatie excelenta, acces pietonal facil pentru toti locuitorii zonei precum si existenta vadului comercial in aceasta locatie.

Cu această ocazie, referidu-se la piata de retail din zona, pe segmentul food, Felicia Vasiu, Asociat, Director al Biroului din Timişoara Cushman & Wakefield a declarat: “În ultimul an am observat un interes deosebit al retailerilor din sectorul de food pentru Timişoara. Orasul nostru continua sa atraga noi retaileri internationali precum si retaileri interesati de extinderea retelelor existente.”

„In acest moment in Timisoara in afara de operatorul Carrefouir se gasesc in total 7 hipermarket-uri (3 unitati Real, 3 unitati Kaufland si o unitate Auchan), 3 magazine cash&carry (2 unitati Metro, 1 unitate Selgros) precum si 7 unitati de tip discount (5 magazine Profi, 1 Lidl si 1 Penny Market). Acest fenomen se regaseste si pe segmentul supermarketurilor din Timisoara unde competitia continua de asemenea sa aiba potential de dezvoltare, incluzand 2 unitati Carrefour Market, 2 unitati Billa si retele locale.”, explica Felicia Vasiu.

Acest nou supermarket Carrefour va aduce locuitorilor din Timişoara atât o nouă opţiune unde să facă cumpărături la preţuri mici precum si un acces la produse de calitate 7 zile din 7.

De asemenea, deschiderea Carrefour Market va aduce un numar 50 de noi locuri de munca pe piata muncii din Timisoara adresandu-se unor persoane cu variate nivele de pregatire de la cel post-universitar la cel liceal si profesional.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *