free download 78 travel guides written by experts

Cursurile de pictura pe portelan reincep la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Cursurile tin o luna, incepand din 15 Februarie

Incepand din 15 februarie a.c., Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti organizeaza pentru bucuresteni cursuri de pictura pe portelan. Cursurile vor dura o luna si se vor desfasura de doua ori pe saptamana.

Cursurile de pictura pentru parinti si copii se desfasoara de doua ori pe saptamana timp de o luna, dupa amiaza in Cotroceni la showroom-ul Maison de la Porcelaine. Acest atelier este dedicat celor mici ce doresc sa invete alaturi de parinte sa deseneze. Un astfel de curs, pentru un cuplu parinte – copil costa 1100 lei sau 700 lei/persoana.

Pentru cei ce doresc sa studieze pictura pe portelan, cursurile sunt sustinute in acelasi interval, tot de doua ori pe saptamana, seara tot in aceeasi locatie si costa 1000 lei/persoana.

Profesorii care sustin cursurile sunt Bogdan Teodorescu si Ana Wagner – artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti. Organizatorii vor pune la dispozitia cursantilor toate materialele necesare.

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este cunoscut bucurestenilor pentru colectiile de obiecte din portelan de inspiratie coloniala (ceainice, vesela) pictate cu migala de artistii atelierului. De curand, povestile preferate ale Anei Wagner – pisicile calatoare, printesele exotice, casele zburatoare, se regasesc si pe cele mai mici obiecte de portelan din Atelier – bijuteriile.

“Publicul care ia contact cu noi devine imediat receptiv la povestile noastre din portelan. Dorim sa popularizam arta picturii pe portelan pentru cei care pana acum doar au admirat-o din vitrina si sa le aratam ce inseamna procesul de creatie si rabdarea pe care o investeste artistul atunci cand finiseaza cu penelul un mic obiect din portelan”, spune Ana Wagner, proprietara Atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Prin cursurile de pictura, ca prin intreaga activitate a artistilor, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti incearca deopotriva sa educe si sa aduca publicul catre un anumit tip de frumos, sa ofere alternative intr-un Bucuresti incarcat de oferte si stari de bine venite din trairile artistilor.

Bucuresti, 09.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *