free download 78 travel guides written by experts

Cursurile Complete Training fac limba engleza mai simpla decat 1+1

Complete Training, una dintre cele mai dinamice companii de training din România, susține cursuri de limbi străine ce vizează atât un limbaj general cât și un limbaj specializat sau de afaceri. Deși, inițial, cursurile de limbă engleză nu s-au aflat printre serviciile oferite de Complete Training, în 2013 echipa s-a confruntat cu o nouă provocare: unul dintre clienții avea nevoie de astfel de servicii și cel mai important, voia să fie oferite chiar de echipă. Adepți ai răspunsurilor pozitive și gata să ducă la bun sfârșit această provocare, trainerii au găsit soluția optimă.

Cursurile de limba engleză, precum întreaga serie de cursuri oferite de Complete Training, sunt adaptate în funcție de nevoile și specificitățile clienților, astfel încât să răspundă cerințelor imediate, iar metoda de predare folosită este una inedită fie că presupune învățarea unui limbaj general, de afaceri sau specializat (sistem bancar, call-center, asigurări, construcții, resurse umane, turism, marketing, FMCG, juridic, telecomunicații).

“În perioada liceului am lucrat aproape trei ani ca translator și interpret, iubind engleza extrem de mult, deși nu am fost niciodată adepta predării limbii engleze în sistem clasic. Astfel le-am propus clienților noștri un stil diferit de predare încercând să structurez întreaga teorie cât mai matematic. Aveam formule în locul unor pagini întregi de teorie, cazuri concrete, sintetizate în cateva tabele. Aveam, deci, o strategie pentru fiecare situație-problemă. Și da, am realizat că erau diferite de toate cursurile de engleză pe care le făcusem eu vreodată. Surprinzator sau nu, lucrurile au funcționat, toată lumea fiind fericită.” povestește Adela Marin, General Manager Complete Training

Punând accent pe dezvoltarea abilităților de comunicare și negociere, redactarea e-mailurilor și susținerea prezentărilor, cursurile sunt susținute de traineri cu experiență în zona corporate și presupun o implicare activă a participanților. Cursanții pot alege un sistem de predare individual, de pereche sau grupă, cu un regim standard sau intens, indiferent dacă nivelul său de cunoaștere a limbi este starter, begineer, pre-intermediate, intermediate, upper-intermediate sau advanced. În plus cursurile se pot ține chiar în sediul companiei, pe o durată scurtă, medie sau lungă.

Contractele semnate în ultimele 2 luni ale acestui vor avea oferi costuri cu 25% mai mici decât ale furnizorilor actuali.

Bucuresti, 07.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *