free download 78 travel guides written by experts

Cursuri gratuite de programare la DevAcademy

DevAcademy este o organizaţie non-profit care oferă programe gratuite de educaţie nonformală, alternativă şi de formare continuă. Un colectiv de dezvoltatori şi mentori pasionați vor să ajute tinerii talentaţi şi dedicaţi să îşi fructifice pasiunea în dezvoltarea carierei. Ei doresc să construiască o comunitate de excelență, un mediu potrivit dezvoltării profesionale și personale. Ciclul de învăţare 2014-2015 va fi susţinut în Bucureşti începând cu data de 1 Noiembrie 2014 şi vor dura şase luni. Data limită pentru înscrieri este 25 Octombrie 2014. Modelul de învăţare este orientat către calitate, feedback, inovaţie şi practică, prin sarcini concentrate în direcţia dezvoltării de software real, cu aplicabilitate imediată a conceptelor.

DevAcademy susține juniorii pasionați de programare şi product design printr-un program bine structurat de învățare și practică, precum și prin dezvoltarea unor echipe care, printr-un efort comun şi unitar, să genereze aplicații cu impact. Specialiştii implicaţi în proiect îi ajută pe cursanţi să formeze echipe bine închegate şi să comunice eficient.

Anul acesta DevAcademy revine cu programul de învăţare Ruby on Rails, plus încă trei programe noi, special create pentru a susține inovația: iOS (Mobile), Front-end (Web Design) şi Product Management.

Toate programele sunt structurate în trei etape. Vor începe cu un program de recrutare personalizat, prin care se va scoate la iveală potenţialul maxim al celor care se înscriu. Urmează şase luni de training intensiv, leadership şi mentorat alături de programatori seniori. La final, cursanţii pot intra în programele DevIncubator şi DevCareer.

Obiectivul programului DevIncubator este de a crea prototipuri ale unor idei de startup. Se vor forma echipe complete: frontend, backend, mobile, produs şi marketing, care vor avea la final un prototip fiabil. Mentorii DevAcademy îi vor ajuta să strângă fonduri de la investitori, să implementeze programul direct la client/utilizator (bootstraping), sau să participe mai departe la programe destinate startupurilor.

DevCareer este un program care își propune să faciliteze legătura dintre comunitatea Devacademy și potențiali angajatori din companii de top. Aceştia vor avea acces la informaţii concrete şi valoroase legate de aptitudinile şi capacităţile fiecărui participant la terminarea cursului. Mentorii şi trainerii vor oferi recomandări. Recrutorii vor avea acces la codul sursă pentru a vedea exact ce a creat fiecare participant. Vom organiza Ziua Prezentărilor, în care fiecare echipă îşi va prezenta proiectul la care a lucrat în ultimele două luni.

Dacă vrei şi tu să urmezi unul dintre programele DevAcademy, înscrie-te acum! Găseşti toate detaliile şi formularul de înscriere pentru fiecare program aici: //devacademy.ro/despre-program. Data limită pentru înscrieri este 25 Octombrie 2014.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *