free download 78 travel guides written by experts

Cursuri de radio si televiziune pentru pasionati

O noua serie de cursuri de Initiere in Arta Radioului si Televiziunii isi deschide portile la United Arts Media School in perioada 11 mai-27 iulie 2008. Inscrierile au loc la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, et.2, in fiecare sambata si dumnica, intre orele 10.00-14.00, in baza unei programari telefonice. United Arts Media School reprezinta o forma de invatamant alternativ intensiv, de scurta durata, care isi propune sa contribuie in mod activ la formarea profesionala a tinerilor pasionati de mass-media prin cursuri de radio si televiziune. Ii incurajam pe cei care isi doresc sa lucreze in domeniu sa-si dezvolte abilitatile practice printr-o serie de cursuri de initiere, urmate de module de specializare si perfectionare. United Arts le creeaza cursantilor un mediu unic de studiu, bazat pe un sistem modern, care sa le permita sa faca fata cerintelor unei piete de munca din ce in ce mai competitive, oferindu-le urmatoarele avantaje: 
– durata redusa a cursurilor in raport cu alte tipuri de invatamant;
– toate cele trei module pot fi parcurse intr-un singur an de zile;
– cursurile sunt programate in week-end;                                 
– din tematica de studiu au fost eliminate cursurile adiacente;                                      
–  practica de specialitate din cadrul cursului poate fi luata in considerare ca experienta de lucru, constituind un atu   pentru orice Curriculum Vitae;                  
– fiecare absolvent este inscris in baza noastra de Resurse Umane, permanent actualizata si inaintata catre   departamentele aferente ale societatilor de productie media si de televiziune din Bucuresti si din tara.

Organizatori: Artimpres Roagency , Dynamite.ro
Parteneri: Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, ASUNMB
Parteneri media: PR Wave, Radio 3 Net
Un proiect realizat cu sprijinul Fiberlink.

Bucuresti, 15.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *