free download 78 travel guides written by experts

Cursa nebuna de rafting in aceasta seara la „Burlacul”

Ediţie plinã de surprize în aceastã searã, de la 20:20, la „Burlacul”. Într-un decor de basm din Apuseni, frumoasele protagoniste au parte de o dozã zdravãnã de adrenalinã, într-o partidã de rafting pe Crişul Repede. Încã o datã au ocazia sã demonstreze cã se pot comporta ca o echipã, însã nu rateazã nicio clipã ocazia de a se înţepa reciproc pentru a-i atrage atenţia Burlacului. Cum se vor descurca în mijlocul apelor învolburate ale Crişului, rãmâne de vãzut în aceastã searã, la „Burlacul”.

Sãptãmâna trecutã cele şase frumoase concurente au avut parte de o ediţie cu totul şi cu totul emoţionantã, în care au fãcut cunoştinţã cu noul Burlac – Sergiu Barboni, un şarmant lugojan în vârstã de 26 de ani, care le-a cucerit pe datã cu atitudinea sa caldã. Pentru aceastã ediţie, Burlacul le-a pregãtit frumoaselor sale pretendente surprize una şi una, într-un decor de basm de la poalele munţilor Pãdurea Craiului din Apuseni.

Dis de dimineaţã, Bote şi Sergiu le-au dat întâlnire fetele în mijlocul naturii, fãrã însã a le da prea multe detalii despre ce urma sã se întâmple. „Bunã dimineaţa fetelor. V-am trezit cu noaptea în cap pentru cã dupã atâta frig şi ceaţã în sufletele voastre a venit vremea sã vã purtaţi şi voi ca o echipã!” le-a mãrturisit nonşalant Bote.

Toţi cei care poposesc în zonã nu rateazã o reprizã de rafting pe Crişul Repede, aşa cã pe fete le aşteaptã o experienţã de neuitat, plinã de adrenalinã. La prima vedere, concurentele se amuzã pe cinste, doar cã niciuna dintre ele nu a mai fãcut rafting pânã acum. Cum se vor descurce ele în mijlocul apelor învolburate, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:20, într-un nou episod de senzaţie „Burlacul”, numai la Antena 1.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *