free download 78 travel guides written by experts

Curat și parfumat înseamnă stare de bine

Pe parcursul evoluției omului, dorința de a avea pielea și hainele cât mai curate a devenit din ce în ce mai puternică, până când s-a împământenit în comportamentul acestuia, devenind un ‚must have’.

Apropo, ştiai că săpunul a fost inventat cu mii de ani în urmă în Babilon? Cu toate acestea, abia în ultimele secole chimiștii au început să își exerseze creativitatea inventând substanțe care să ajute la îndepărtarea mai rapidă a petelor. Una dintre primele ocazii cu care a fost produs detergent în cantități industriale a fost în timpul Primului Razboi Mondial, când populația Germaniei nu mai avea acces la săpun. În țările vestice săpunul a fost aproape complet eliminat din rutina spălării hainelor după anii 1950. Timp în care industria detergenților a evoluat și s-au creat numeroase sortimente care să satisfacă nevoile fiecărei gospodării.

detergenti de rufe Asevi

Procesul tehnologic a evoluat, astfel că în ultimii ani oamenii au început să prefere detergentul lichid în detrimentul celui pudră, pentru că prezintă multe avantaje. Le știai pe cele de mai jos?
· detergentul lichid se dizolvă complet în apă și nu se depune pe țesături;
· riscul de reacții alegice este mai mic în cazul detergentului lichid, pentru că nu conține praf;
· detergentul lichid are un bun efect asupra mașinii de spălat pentru că este realizat pe bază de apă și nu conține substanțe care s-ar putea acumula în interiorul acesteia.

Dacă nu ai testat încă detergentul lichid sau dacă pur și simplu vrei să descoperi o formulă superioară de spălare, Asevi MAX este o alegere perfectă, pentru ca îmbină eficacitatea cu mirosul proaspăt şi un parfum aparte. Formula lui este concentrată, acționează împotriva petelor dificile și se poate folosi pe toate tipurile de țesături și culori. La final vei simți aroma proaspătă pe care o lasă, ca o adiere de vânt care îţi mângâie hainele…

Și, cum mirosul este un declanșator al stării de bine, balsamul vine în completarea detergentului lichid și împreuna complotează pentru ca garderoba ta să fie curată, proaspătă și parfumată. Balsamul are rolul de a îmblânzi țesăturile, de a le face mai moi și de a le da un parfum intens și de durată. Vrei să simți delicatețea și intensitatea unui parfum care activează simțurile? Asevi Sensations Pasion este un balsam de rufe concentrat care te surprinde printr-o combinație de note fructate și florale cu efect energizant. Dacă vrei, în schimb, să evadezi într-o lume a viselor prin intermediul unui parfum seducător, Asevi Dreams te va surprinde prin fuziunea de esențe și te va face să visezi și să rememorezi momente de neuitat. Iar Asevi Zen, care s-a inspirat din armonia, puritatea și prospețimea naturii, te va transpune în momentele dragi ție, deoarece formula lui eliberează treptat un parfum subtil cu efect relaxant.

Nu-i așa că parfumul și prospețimea hainelor te ajută să începi ziua în formă, cu încredere în tine? Cu aliații potriviți – detergent & balsam – țesăturile vor fi plăcute la atingere, purtarea lor inducându-ţi o teribilă stare de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *