metalshow

Cupidon se tine de farse intr-o noua telenovela

Escroci de familie bună – telenovela toamnei la Romantica

Postul Romantica va difuza, începând din 24 noiembrie, telenovela Escroci de familie bună, productie a TVN Chile (în original, Complices). Producţia este prezentată în premieră în România iar în  rolurile principale puteţi întâlni câţiva actori îndrăgiţi ca Adela Secall, Francisco Reyes, Claudia di Girolamo, Bianca Lewin sau Catalina Guerra. Telenovela va putea fi urmărită în fiecare zi de la ora 19.00.

 Un milionar excentric, Harvey Slater, mai are o singură dorinţă de îndeplinit în viaţă: aceea ce a-şi găsi familia biologică, el fiind adoptat. Aflând de planul său, două seducătoare… escroace, Soledad şi Andrea, hotărăsc să îl stoarcă de bani. Prin urmare ele, împreună cu câţiva prieteni, alcătuiesc familia fictivă a excentricului milionar. Niciunul din prietenii celor două nu ştiu adevăratul scop al acestei mascarade, crezând că au de-a face cu nişte nebune în căutare de puţină afecţiune. Nici Harvey nu bănuieşte nimic şi totul pare a decurge perfect cu o singură excepţie: el se simte inexplicabil atras de “sora” sa, frumoasa Soledad. Nici acesteia nu îi este indiferent noul “frate” iar această atracţie ameninţă să pună tot planul în pericol. Ce se va întâmpla oare când adevărul va ieşi la suprafaţă ? 

Pe lângă numeroase încurcături şi scene de tot râsul, această comedie romantică spune un singur lucru: când Cupidon începe să îşi facă de cap, nu îl poţi păcăli nici cu o mie de minciuni.

Romantica  oferă în fiecare zi  prin programele sale acea oază de linişte pe care telespectatoarele sale o caută printre grijile şi agitaţia vieţii. Din programul fiecărei seri nu lipsesc seriale îndrăgite ca Dinastia sau Profiler dar şi o porţie dublă de filme, iar în weekend te poţi delecta cu seriale lifestyle, reality-show-uri, emisiuni de divertisment pentru toate gusturile şi filme tulburătoare din colecţia Danielle Steel.

Bucuresti, 20.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *