free download 78 travel guides written by experts

Cupa „Şansa Ta” la a patra ediţie: Competiţie de fotbal pentru copiii instituţionalizaţi sau din familii modeste

Duminică, 2 iulie, Asociaţia Şansa Ta va organiza a patra ediţie a evenimentului sportiv caritabil Cupa ”Șansa Ta”, în colaborare cu Federaţia Română de Sport Corporatist. 110 copii, proveniți din centre de plasament şi din familii cu venituri modeste, vor avea parte de o zi plină de surprize frumoase.

„Ne bucurăm că am ajuns la a patra ediţie a acestei competiţii de fotbal, în cadrul căreia copiii din medii defavorizate au parte de foarte multă distracţie şi de cadouri neaşteptate. Mulţumim din suflet partenerilor noştri, cu ajutorul cărora putem implica copiii în activităţi sportive, oferindu-le o zi de neuitat!”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta.

Cupa ”Șansa Ta” va începe duminică, de la ora 09:00, la centrul pentru copii ”The Door” România (Șoseaua Chitila Pădure nr. 1, comuna Mogoșoaia, județul Ilfov) şi va reuni 110 copii din orfelinate şi din comunităţi defavorizate, precum şi copiii de la „Conacul social” din Bilciureşti (Dâmboviţa), fondat de Asociaţia Şansa Ta în 2016.

Afis Cupa Sansa Ta

Anul trecut, aproximativ 100 de copii s-au bucurat de acest eveniment sportiv, sosiți din centre precum SOS Satele Copiilor, ICC România, Centrul de Plasament Periș, Centrul Sfânta Macrina, Fundația ”The Door”, Fundaţia Viaţa şi Lumina.

Sponsorii Cupei ”Șansa Ta” 2017 sunt Kaufland România (sponsor principal), Federaţia Română de Sport Corporatist, Allcot, IT Galaxy, Orhideea Sport, Pizza Hut, P&G, Infinity Trophy, Logistic Legume şi Fructe, Carbon Expert, Websem.

În paralel, Asociaţia Şansa Ta derulează multe alte proiecte în sprijinul comunităţii, precum „O şansă caldă” (o masă caldă oferită în fiecare joi persoanelor fără adăpost din Bucureşti, proiect premiat anul acesta la Gala Societăţii Civile cu locul I), ,,Zâmbetul din cutie” (cadouri de Crăciun, împachetate în cutii de pantofi, oferite copiilor nevoiaşi), „Voluntar pentru sănătate” (controale medicale gratuite), „Rechizite pentru viitorul tău” (rechizite şi ghiozdane oferite copiilor săraci sau celor din centre de plasament) sau „Să construim speranţe împreună” (construirea de case pentru familiile sărace). Asociaţia Şansa Ta a inaugurat în 2015, la Buftea, o sală de calculatoare, unde își propune să alfabetizeze digital peste 100 de copii proveniți din familii sărace, şi în 2016, în judeţul Dâmboviţa, un „Conac social” unde găzduieşte şi educă copii orfani sau lipsiţi de posibilităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *