free download 78 travel guides written by experts

“Cupa GENESYS” la Badminton a ajuns la cea de-a patra editie

GENESYS sponsor oficial al Federaţiei Române de Badminton a organizat în luna noiembrie, cea de-a patra ediţie a turneului “Cupa GENESYS la Badminton” eveniment destinat seniorilor din cluburile sportive din România.   

Devenit deja o tradiţie în activitatea GENESYS, în cadrul acestui turneu de badminton au participat un numar de 5 cluburi sportive din ţara şi anume: Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”, Clubul Sportiv „Sportul Studenţesc”, Clubul „Banu Sport Timişoara”, Clubul Sportiv „Politehnica Iaşi” şi Asociaţia Club Sportiv „Valahia”.
Competiţia a avut loc în cadrul Şcolii nr. 49 din Bucureşti, şi s-a desfăşurat pe parcursul a doua zile, aceasta încheindu-se cu festivitatea de premiere gazduită de domnul Sorin Baltag, directorul grupului GENESYS. Ca sponsor şi organizator al evenimentului, GENESYS a oferit la final tuturor celor care au urcat pe podium, premii substanţiale formate echipamente Dell şi Acer – doua dintre brand-urile aflate în portofoliul GENESYS în România, precum şi cupe şi diplome, ca o recunoaştere a eforturilor depuse de aceştia şi a fairplay-ului de care au dat dovadă pe tot parcursul concursului precum şi pentru promovarea viitoarelor ediţii.

Rezultate Cupa GENESYS:
 
Baieţi: Loc I Ciobotaru Robert – Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”
           Loc II Patroaica Florin – Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”
           Loc III Constantinescu George – Clubul Sportiv „Sportul Studenţesc Bucureşti”

Fete: Loc I Petre Florentina – Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”
        Loc II Agu Alexandra – Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”
        Loc III Blanaru Carmen – Clubul Sportiv „Sportul Studenţesc Bucureşti”
         Loc III Milon Alexandra – Clubul Sportiv „Ştiinţa Bacău”

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *