free download 78 travel guides written by experts

Cupa CELCO de Tenis de Camp a ajuns la editia a VI-a

În urma succesului înregistrat de edițiile precedente ale Cupei CELCO de Tenis de Câmp, CELCO organizeaza cea de-a VI-a ediție a evenimentului în perioada 16-22 iunie 2014 la Tenis Club IDU, Mamaia pe terenurile de zgură. Competiția presupune 26 meciuri de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 35+, 45+ si 55+, iar cei peste 50 de participanți vor disputa pentru premiile puse în joc în valoare de 2400 euro.

“Tenisul este o emblemă a Constanței, jucătorii constănțeni Simona Halep și Andrei Pavel au dovedit cu prisosință acest lucru. Firma CELCO onorează și ea blazonul respectând emblema tenisului prin organizarea turneului pentru veteranii care sunt atașati acestui sport, eveniment care a devenit deja o tradiție. Aceasta a VI-a ediție dovedește dorința fermă a companiei de a promova sportul alb atât pentru veterani, cât și pentru tineri”, a declarat Dănuț Culețu.

“Organizarea competiției de tenis pentru veterani, împreună cu partenerii nostri de la Tenis Club IDU din Mamaia, a devenit un must pentru pasionații acestui sport, atât profesioniști, cât și amatori. Ajunși la ediția a VI-a putem spune că suntem extrem de încântați de renumele pe care l-a câștigt Cupa CELCO și dorim să continuăm această tradiție mulți ani de acum încolo. Cupa CELCO face parte din strategia companiei de implicare socială, în educație și sport, și se îmbină perfect cu misiunea noastră de a fi profesioniști și competitivi în toate acțiunile pe care le întreprindem. CELCO manifestă deschidere și interes față de toate mediile care ne influențează viața, implicându-se prin sponsorizări culturale și sociale, organizarea de ateliere și evenimente pentru copii, conferințe, demonstrații, training-uri și altele”, a spus Irina Usuc, Director Comercial CELCO.

Cocktail-ul festiv va avea loc vineri, 20.06.2014 la Hotel Condor din Mamaia, iar finalele cupei și festivitatea de premiere vor fi organizate sâmbătă, 21.06.2014, la terenul central al Clubului de Tenis IDU Mamaia.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *