free download 78 travel guides written by experts

Cunosti un arhitect bun?

O premiera absoluta pe piata romaneasca, A50 este cartea de arhitectura care reuneste in aceeasi lucrare 50 dintre cele mai reprezentative birouri de arhitectura din Romania.

Un proiect BusinessWeek, in parteneriat cu BICAU, A50 – 50 de Birouri de Arhitectura propune un prim efort de promovare a arhitecturii romanesti.

Prin A50, suntem invitati sa aflam "cine, cand si unde" din arhitectura din Romania. Fiecare dintre cele 50 de studiouri prezinta pe pagini intregi propriile lucrari, valori, idei si preferinte prin imagini si interviuri.

Peste 800 de imagini cu lucrari, fotografii inedite ale celor peste 90 de arhitecti, interviuri detaliate si contactele acestora. O carte de colectie care demonstreaza ca in Romania se face arhitectura.

O lucrare in conditii grafice deosebite, ce realizeaza o radiografie a pietei de proiectare, o achizitie importanta pentru biblioteca Dumneavoastra dar si un instrument de lucru esential. Disponibila acum on-line, dar si in reteaua de librarii Carturesti, Humanitas si Diverta.

Afla mai multe despre proiect de pe blogul de arhitectura a50.ro

Bucuresti, 12.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *