free download 78 travel guides written by experts

Cunoasteti-i pe oamenii Festivalului Plai la Street Delivery

Festivalul Plai înseamnă muzică, artă, multiculturalitate, în fiecare an, la mijlocul lui septembrie, la Timişoara. Muzică fantastică din toate colţurile lumii, artă de toate felurile, multiculturalitate adusa la Muzeul Satului Bănăţean. De către cine? De către o mână de tineri care au visat un astfel de festival la Timişoara şi l-au făcut să se întâmple, 100% voluntariat. În 2008, Festivalul Plai a câştigat "Premiul Charlemagne pentru tineri europeni" pentru România. În 2009, chiar acum o săptămână, Plai câştiga şi Premiul I al Galei Societaţii Civile, secţiunea "Artă şi cultură". Cine sunt oamenii care fac Plaiul? Veniţi să îi cunoaşteţi la Street Delivery.

Plai va fi o prezenţă zilnică la evenimentul de pe strada Mercy, cu minunaţii oameni care sunt voluntarii Plai (şi ajutor inimos pentru organizatorii Street Delivery), cu muzica celor care au concertat până acum la Plai, cu informaţii despre activităţile pregătite pentru ediţia 2009, din septembrie şi cu rucsacii burduşiţi cu  surprize.
Sâmbătă, 30 mai, de la ora 18.00, Plai vă invită la un concurs chiar pe strada Mercy: pe o hartă a lumii va fi rost de ghicit cât mai multe dintre ţările care au fost prezente la ediţiile de până acum ale festivalului. Sunt puse în joc 3 invitaţii de o persoană valabile pe toată durata Festivalului Plai 2009!
*
PROGRAMUL STREET DELIVERY:
//streetdelivery.ro/timisoara/program/

Bucuresti, 29.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *