Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cumulus adaugă Erigo Engineering, un nou partener, în portofoliul său de colaboratori business

Cumulus dezvoltă un nou parteneriat cu Erigo Engineering – firmă de proiectare specializată în inginerie structurală, ca prim pas în planul său de a oferi servicii de proiectare full-service, de către echipe formate din profesioniști.

Erigo este rezultatul asocierii mai multor parteneri, în care 3 parteneri asigură managementul și coordonarea întregii activități, de profesie ingineri de structură: ing. Andrei Șendroiu, ing. Andrei Ulmeanu și dr. ing. Mircea Paraschiv.

Aceștia au decis să pună bazele unei firme de inginerie care să cumuleze expertiza, experiența, portofoliul de lucrări și cel de clienți ai fiecăruia dintre ei, în scopul de a oferi servicii de competență și profesionalism – la cele mai înalte standarde – în domeniul proiectării intregrate în inginierie structurală și construcții.

Hotel Garden Inn Otopeni

”Parteneriatul cu Erigo s-a concretizat în timp și a venit pentru noi ca un pas natural și necesar în dezvoltarea Cumulus având ca bază încrederea cultivată în relațiile profesionale și personale între noi și cei 3 parteneri. Dorim să ducem serviciile de proiectare integrată și de inginerie structurală, precum și viziunea de design eficient și ergonomic la cel mai ridicat nivel”, declară Răzvan Puchici, Senior Managing Partner Cumulus și partener Erigo. ”Prin proiectele derulate ne dorim să creștem valoarea mediului construit și să contribuim pozitiv la dezvoltarea economică a societății din care facem parte”, precizează acesta.

Ambele companii au un portofoliu propriu de clienți, iar relația de parteneriat nu intervine asupra serviciilor furnizate acestora. Obiectivul comun al parteneriatului este identificarea de noi piețe și clienți și livrarea unui produs complex și complet.

”Erigo este gândită în jurul a 3 profesioniști, care sunt ingineri cunoscuți, care au piața și conexiunile lor, cu un sistem de management integrat celui prezent deja la Cumulus, în care există paliere decizionale. Suntem foarte mulțumiți de evoluția companiei la primul an după lansare. Cifra de afaceri înregistrată de companie în 2018 a fost de peste 400.000 euro, ceea ce ne oferă credibilitate și încredere în viitorul Erigo”, susține inginerul Andrei Șendroiu, partener majoritar Erigo Engineering și verificator de proiecte agreat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. „Pentru noi, acest parteneriat a avut o contribuție semnificativă în atingerea acestor indicatori”, a mai adăugat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *