free download 78 travel guides written by experts

Cumparaturi de la Help Net cu o excursie la pachet

zilnic!

Incepand cu data de 7 noiembrie 2005, Help Net lanseaza o noua promotie cu premii spectaculoase pentru toti cei care pasesc in cele 75 de farmacii din toata tara. In fiecare zi, pe o perioada de nu mai putin de 46 de zile, o persoana norocoasa are sansa sa castige o excursie de doua persoane la Sinaia, Predeal sau Poiana Brasov, care consta intr-un week-end la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus. Pe langa aceste excursii, zilnic sunt oferite sute de premii surpriza constand in produse de ingrijire.

Conditia pentru a participa la aceasta promotie este de a face cumparaturi de peste 60 de lei noi in oricare din farmaciile Help Net. Castigatorii sunt alesi in mod aleator de catre computer, iar premiile sunt oferite pe loc.

Consecventi promisiunii sale de brand, prin care Help Net se pozitioneaza drept „Farmacia unde te simti bine”, aceasta promotie este o dovada in plus pentru clientii fideli ca la Help Net au sanse sanatoase sa primeasca o rasplata pentru fidelitatea lor. Pentru aceasta promotie Help Net a initiat un parteneriat cu Tiriac Travel, organizatorul celor 46 de excursii, prin care toti posesorii cardului de fidelitate Help Net au 5% reducere la serviciile Tiriac Travel.

Campania se desfasoara in presa scrisa, in special in revistele destinate femeilor, atat glossy cat si cele de lifestyle si magazine. O alta componeneta a mixului de comunicare este radioul. De asemenea, la punctele de vanzare ale ambilor parteneri, Helpa Net si Tiriac Travel, au fost pregatite materiale care sa atentioneze clientul.

Help Net este reteaua de farmacii cu un ritm de dezvoltare extrem de dinamic. In prezent, reteaua cuprinde un numar de aproximativ 75 de farmacii in toata tara, avand un numar de peste 700 de angajati. Help Net este o companie puternic implicata in viata comunitatii, prin programe speciale de consiliere medicala din cadrul farmaciilor sale, binecunoscute si foarte apreciate de publicului larg. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *