free download 78 travel guides written by experts

Cumpără în stil mare, în Săptămâna cantității XXL de la Lidl

De luni, 4 iulie, ai ocazia să te bucuri și mai mult de produsele tale preferate de la Lidl, în Săptămâna cantității XXL. Te așteptăm în magazinele din toată țara cu oferte special concepute pentru tine și familia ta: pentru același preț, primești cu până la 33% mai mult.

Declarăm deschisă săptămâna ofertelor XXL cu o delicioasă Pizza cu șuncă și ciuperci: pentru doar 14.99 lei vei primi 3 pizza x 340g, numai bune de savurat alături de cei dragi la o seară de film. Sau dacă ți-e poftă de o Lasagna Bolognese cu carne de vită, acum vei putea cumpăra 2 kg cu doar 27.99 lei.


Pentru o zi perfectă la un grătar cu familia și prietenii, poți alege cârnații pentru grătar cu chilli sau clasici (6.99 lei/360g), sau poți opta pentru cârnații de porc din gama Grill&Fun (19.99 lei/1 kg). În plus, vă veți putea bucura și de cantități XXL de fistic prăjit și sărat (15.35 lei/300g/20% gratis) și arahide în crustă (4.29 lei/250g/25% gratis). Pentru desert, veți putea savura una dintre delicioasele înghețate Magma cu căpșuni (11.94 lei/6+2 gratis), din gama Gelatelli.

În Săptămâna XXL am pregătit și oferte dedicate animalelor de companie. Astfel, îi vei putea asigura pisicii tale necesarul nutrițional cu hrana umedă pentru pisici Coshida (9.99 lei/10x100g). În plus, îi vei putea oferi câinelui tău substanțele nutritive esențiale pentru o bună dezvoltare cu hrana umedă pentru câini Orlando (8.99 lei/4x300g).

Vino și tu la Lidl în Săptămâna cantității XXL și fă cumpărături în stil mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *