free download 78 travel guides written by experts

Cumpara cadouri celor dragi din Baneasa Shopping City si platesti anul viitor

În perioada sărbătorilor de iarnă, posesorii Băneasa Bonus Card şi Bonus Card sunt răsplătiți pentru cumpărăturile efectuate în cele aproape 100 de magazine partenere din Băneasa Shopping City cu o perioadă de grație de 2 luni la achitarea produselor.

Pentru a face cadouri celor dragi cu ocazia sărbătorilor, Băneasa Shopping City a pregătit o surpriză clienților săi: aceştia îşi pot face cumpărăturile în acest sfârşit de an şi le plătesc începând cu anul viitor.

Perioada de grație de două luni se adaugă avantajelor cu care posesorii acestor carduri s-au obişnuit deja atunci când fac cumpărături în centrul comercial Băneasa Shopping City:
· 3 rate suplimentare, fără dobândă (care se adaugă atât la numărul standard de rate disponibil la oricare comerciant partener Băneasa Bonus Card şi Bonus Card din centrul comercial, cât şi la numărul de rate practicat în timpul campaniilor speciale) şi
· 5% bonus din valoarea cumpărăturilor efectuate în magazinele partenere din Băneasa Shopping City.

Băneasa Shopping City şi Garanti Bank au lansat în 2010 cardul de credit Băneasa Bonus Card, oferind, pe lângă avantajele unice din magazinele partenere (3 rate suplimentare, fără dobândă şi 5% bonus), şi beneficiile programului de loialitate Bonus: perioadă de grație, rate fără dobândă, cumpărături gratuite din bonusul acumulat în rețeaua magazinelor partenere.

"Este important să oferim în această perioadă, şi nu numai, cadouri celor dragi, iar cardul de credit Băneasa Bonus Card oferă numeroase avantaje pentru ca dorințele acestora să fie îndeplinite. Ne bucurăm că în acest an le putem dărui clienților noştri ceva în plus față de avantajele pe care le aveau deja făcând cumpărături în Băneasa Shopping City, iar magazinele din cadrul centrului comercial au produse pentru toate gusturile", a declarant Loredana Popa, Sales & Marketing Director Băneasa Developments.

"Atât produsul Băneasa Bonus Card, cât şi Bonus Card au deja un succes foarte mare în piată. Acest nou beneficiu pe care îl oferim – posibilitatea de a plăti în decurs de 2 luni cumpărăturile pe care le fac în acest sfârşit de an – este modalitatea noastră de a le mulțumi că ne sunt clienți. Dorim ca atunci când clienții noştri vor merge la cumpărături în Băneasa Shopping City, să le poată cumpăra celor dragi tot ce îşi doresc, fără să fie îngrijorați de aspectele financiare", a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank România.

Mai multe detalii pe www.baneasashoppingcity.ro şi www.bonuscard.ro.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *