metalshow

Cumpana a achizitionat compania Aqua Regis pentru mai mult de 1 milion Euro

Activitatea Aqua Regis, compania prin care Grupul RTC a fost prezent pana acum pe piata de distributie a apei in sistem water cooler, va fi preluata de luna aceasta de catre Cumpana, al doilea imbuteliator si prestator de servicii in acest domeniu, in Romania.

Preluarea de catre Cumpana a companiei Aqua Regis (membra a grupului RTC) s-a semnat in aceasta luna la o valoare a tranzactiei de peste 1 milion Euro. Aqua Regis are in portofoliu 800 clienti si deserveste peste 3.000 coolere. Cu acoperire nationala, Aqua Regis se concentreaza atat pe segmentul corporate cat si pe segmentul utilizatorilor casnici din Romania. Pentru 2007, rulajul estimat al companiei se ridica la aproximativ 1 milion euro, ritmul de crestere al companiei fiind de peste 50% de la an la an.

Prin aceasta preluare Cumpana va depasi cota de piata de 25% in 2007 intarindu-si astfel pozitia de challenger pe piata Romaneasca de water coolere.

Pe langa serviciile caracterizate de flexibilitatea ofertelor adresate companiilor, Cumpana a introdus pe piata Romaneasca sub forma de pilot si serviciul Cumpana Acasa, dedicat consumatorilor casnici/familiior. Se utilizeaza un produs dedicat acestui serviciu ce are in componenta un bidon de 11 litri, mai usor de manevrat si de stocat. Celor care nu pot beneficia de serviciul Cumpana Acasa li se ofera varianta achizitionarii bidoanelor pentru acasa (de 11 litri) din reteaua de magazine Praktiker si incepand cu 2008 se va adauga o noua retea de hypermarketuri.

Bucuresti, 19.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *