Shadow

Cum te pot ajuta sucurile presate la rece dacă ții post

Postul este considerat o metodă prin care ne putem purifica atât spiritul, cât şi trupul, însă trebuie să acordăm o importanţă deosebită alimentelor pe care le consumăm, pentru a nu priva organismul de nutrienții esențiali.

Ai grijă să înlocuieşti alimentele pe care le consumai în mod normal cu substitute sănătoase ale lor, nu cu produse procesate din comerţ. Nuci şi seminte, cereale, fructe şi legume – acestea ar trebui să ocupe primul loc în meniul zilnic, fiind o sursă importantă de proteine și fibre.
 
Sucurile 100% raw, naturale şi nepasteurizate de la Cold Pressed Juicery conţin cantitatea de vitamine, minerale şi enzime necesare organismului pentru a funcţiona la capacitate maximă, chiar şi atunci când ţii post. Fiecare sticlă de 500 ml conţine aproximativ 1 kg de fructe şi legume proaspete, presate la rece, pe care ţi le putem livra zilnic. Doar alege-ţi combinaţia preferată de fructe şi legume! //coldpressedjuicery.co/sucuri/?mc_cid=71201ad17a&mc_eid=ffa553f2cd#juices

Detoxifiere în perioada postului

Perioada postului este propice şi pentru a încerca un program de detoxifiere, pentru un sistem digestiv sănătos, tonus ridicat, metabolism mai bun, piele care radiază şi chiar apetit scazut. Cleanse-ul reprezintă consumul exclusiv de sucuri din fructe şi legume crude şi proaspete, ceaiuri de plante, apă şi supe de legume, pentru o scurtă perioadă de timp, de obicei între 1-7 zile.
 
Dacă te simți obosit, balonat, fără energie îţi recomandăm să încerci un program de cleanse basic, ideal pentru începători.
 
Îţi punem la dispoziţie o selecție consistentă de sucuri şi ingrediente speciale, care îți vor oferi nutrienţii necesari în fiecare zi. În plus, aceste sucuri și suplimente ajută la detoxifierea ficatului, la curățarea toxinelor din corp și la o digestie cât mai sănătoasă. Află mai multe aici.

Sucul săptămânii – RED SMOOTHIE 1
 
Sfeclă roşie, morcov, măr, avocado, ghimbir, lime

Hrănitor și cu o consistență cremoasă, sucul are proprietăți antioxidante și ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Este o bună sursă de vitamine: A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, beta carotene, calciu, fier, magneziu, zinc, acid folic, potasiu, fibre solubile, zaharoză și grăsimi naturale (fructoza din fructe) și o mare cantitate de antioxidanți naturali.
 
Ajută la menținerea sănătății corpului și dă o senzație de sațietate prelungită. Se poate folosi ca o gustare energizantă înaintea începerii exercițiilor fizice sau ca o modalitate excelentă, gustoasă și sănătoasă de reîncărcare a „bateriilor” după finalizarea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *