free download 78 travel guides written by experts

Cum te ajuta o agentie SEO sa-ti cresti afacerea in 2020?

In 2020 ai nevoie de SEO mai mult ca niciodata daca vrei sa ai un cuvant de spus in online, sa vinzi si sa iti dezvolti afacerea. Parteneriatul cu o agentie SEO poate aduce numeroase beneficii site-ului si afacerii tale.

Dar sa vedem prima data ce este seo si de ce este atat de important

SEO face referire la totalitatea actiunilor de optimizare a continutului unui site, cum ar fi cuvinte cheie, grafica si text, cu scopul clar de a obtine o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Astfel, SEO devine o tehnica critica pentru orice afacere care doreste sa se bucure de vizibilitate in online. Optimizarea SEO poate imbunatati consistent volumul si calitatea traficului de pe site-ul tau.

seo agency

Pentru a intelege cat mai bine cum functioneaza SEO ar trebui sa privesti prima data spre motoarele de cautare. Acestea intreprind mai multe activitati pentru a livra utilizatorilor rezultate cat mai relevante pentru interogarile initiate de acestia. Cele mai cunoscute actiuni ale motoarele de cautare sunt:

  • procesul de crawling – toate paginile si informatiile prezentate pe aceste site-uri sunt scanate
  • procesul de indexare – se creaza un index cu toate paginile web si se pastreaza intr-o baza de date uriasa, de unde, ulterior, vor fi triate. Prin indexare se determina cuvintele si expresiile cheie ce descriu cel mai bine un site.
  • procesarea – dupa primirea solicitarii de cautare, Google compara informatiile stranse de pe mai multe site-uri pentru a gasi cele mai relevante informatii pentru cautarea respectiva
  • afisarea rezultatelor. In final, utilizatorului i se afiseaza cele mai adecvate rezultate.

De ce este importanta optimizarea SEO pentru afacerea ta in 2020?

Pentru ca nu poti supravietui pe o piata atat de competitiva, fara un site curat, cu text si grafica relevanta, atractiv pentru motoarele de cautare si pentru utilizatori. Motoarele de cautare proceseaza mii de site-uri zilnic.

Cum ar putea afacerea ta sa se plaseaza deasupra altor pagini, ca sa poti sa atragi clientii pe care ti-i doresti?

Prin optimizare SEO.

Actiunile de optimizare seo sunt critice pentru ca:

  • utilizatorii care acceseaza motoarele de cautare au incredere in acestea si in capacitatea lor de clasare a informatiilor relevante, fix pentru interogarile lor
  • cei mai multi utilizatori nu vor trece de prima pagina si vor viza in principal primele 3 – 5 site-uri afisate prima data
  • optimizarea seo te ajuta sa te clasezi pe primele pozitii in motoarele de cautare, nu oricum, ci dupa cele mai relevante cuvinte cheie pentru activitatea pe care o desfasori
  • SEO stimuleaza cresterea traficului pe un site, angajarea utilizatorilor si cresterea volumului de comenzi

Cum te ajuta o agentie SEO sa-ti cresti afacerea in 2020?

Pentru ca SEO a devenit extrem de complex in 2020, este foarte dificil sa te ocupi de acest lucru in-house, mai ales daca nu ai un bun specialist. O agentie SEO este formata de obicei din mai multi experti care conlucreaza pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru afacerea ta.

Iata practic cum te poate ajuta o agentie SEO sa te dezvolti:

Imbunatatirea rankingului in motoarele de cautare.

Desi optimizarea SEO produce efecte pe termen mediu si lung, site-ul tau va fi usor si sigur propulsat spre varful clasamentelor motoarelor de cautare, tinand cont de cele mai bune cuvinte cheie care descriu afacerea ta, produsele si serviciile oferite.

Cresterea vizibilitatii brandului.

Orice afacere isi va dori sa ajunga pe buzele a cat mai multi utilizatori, iar o agentie SEO poate face acest lucru pentru site-ul tau. O mai buna pozitionare in motoarele de cautare inseamna automat o mai buna vizibilitate a marcii.

Cresterea ratei de conversie.

Aceasta rata reprezinta raportul dintre numarul de persoane ce se transforma in clienti si numarul total al utilizatorilor care ajung pe site. Eforturile SEO au ca scop inclusiv trierea utilizatorilor si atragerea celor care au cele mai multe sanse de a plasa o comanda si de a deveni clienti fideli.

Atragerea si retinerea clientilor.

O agentie SEO iti poate livra continut de calitate pe care sa-l postezi pe blog sau pe site. In plus, prin advertoriale seo bine documentate, o agentie seo va crea backlinkuri valoroase pentru site.
Daca vrei sa vezi si tu cum te poate ajuta efectiv o agentie seo sa-ti cresti afacerea, contacteaza seoagency.ro si primesti gratuit o analiza SEO pentru site-ul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *