free download 78 travel guides written by experts

Cum scapi de stres cand te muti? Gasind firma de mutari potrivita!

O firma de mutari care ofera servicii de transport mobila iti poate oferi ajutor valoros atunci cand doresti sa te muti. Oricine a trecut prin experienta mutarii stie cat de mult stres si agitatie implica acest proces. Demontat, impachetat, carat, transportat, despachetat si montat la loc: sunt actiuni dificile pentru o mare parte dintre noi si adesea e dificil sa gasim pe cineva experimentat, care sa se poarte “cu manusi” cu obiectele noastre. Asa ca, o firma care sa iti ofere servicii de transport mobila, depozitare mobila, demontat, montat si asa mai departe poate fi un ajutor extrem de pretios. Cu toate acestea, daca decizi sa angajezi o astfel de firma, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi.

firma de mutari

sursa foto

O modalitate buna de a gasi firma potrivita ar putea fi sa vorbesti cu prietenii sau sa cauti pe internet. Daca doresti sa fii in siguranta, poti verifica, de asemenea, daca acea companie este autorizata si daca este una cu adevarat profesionista. Iti poti da seama de asta dupa recenziile pe care le poti gasi tot pe internet, dupa modul in care arata site-ul (o companie serioasa va avea un site bine pus la punct) si dupa informatiile oferite pe pagina web.

Este recomandat sa ai o discutie prealabila cu firma de mutari si sa ii chemi pentru a vedea exact cu ce se confrunta. O companie de mutari serioasa va face o estimare pentru a sti cat de multa munca este necesara si dimensiunea vehiculului pe care ti-l va pune la dispozitie, astfel incat sa iti poata spune de la bun inceput si costurile pe care le implica transportul.

Solicita oferte de la diferite companii si compara-le in cazul in care crezi ca poti obtine un pret mai bun. Totusi, trebuie sa stii ca pretul pentru mutari nu este unul standard. Acesta va varia in functie de distanta, de cantitatea obiectelor ce trebuie mutate, de numarul de manipulanti, ambalare si asa mai departe.

Cere un contract si o asigurare. O firma serioasa iti va oferi si contract, vei avea siguranta ca lucrurile tale sunt pe maini bune. Asta pentru ca firmele autorizate au asigurare si te pot despagubi in cazul in care se intampla ceva.

Stabileste toate detaliile de la bun inceput. Aceste detalii trebuie sa includa data si ora exacta, locatia de unde trebuie preluata mobila si alte obiecte, precum si locatia finala, obiectele ce necesita ambalaje speciale, mobila ce trebuie montata la noua locatie si asa mai departe. Fa o lista in care sa pui orice iti este necesar. O firma de transport mobila autorizata iti poate oferi o multitudine de servicii, contra cost desigur, dar care te vor scuti de multe neplaceri.

Cine se ocupa de curatenia finala?

Pe cat de frumos este s  te muti intr-un apartament nou, inainte de a parasi vechiul apartament, trebuie totusi sa faci curatenia finala. Cu toate acestea, daca nu doresti sa faci totul singur, unele firme de transport au si acest servicu in lista de optiuni. Iti pot oferi curatenie la domiciliu pe care il parasesti sau la cel in care urmeaza sa te muti. Chiar daca vei da niste bani in plus, efortul depus la o curatenie de anvergura este imens, si pentru tine ar putea fi un stres enorm.

Dupa cum vezi, mutarea trebuie sa fie placuta si atat. Lasa stresul si munca pe seama unei firme de transport mobila si tu doar bucura-te de noua ta locuinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *