Shadow

Cum salvezi galaxia de două ori? Află din „Gardienii Galaxiei Vol. 2”

Fascinanta poveste a eroilor improbabili care salvează Universul revine pe marile ecrane odată cu „Gardienii Galaxiei Vol. 2”. Cea mai recentă producţie a studiourilor Marvel este plină de energie, culoare şi umor spumos, avându-i în centru pe Peter Quill (Star-Lord) şi gaşca sa de personaje excentrice, alături de care protejează Universul. Ei acţionează asemeni unor mercenari, profitând de popularitatea şi faima pe care au câştigat-o după ce au salvat planeta Xandar.

Acest al doilea „volum” vine astfel în continuarea primului film „Gardienii Galaxiei”, apreciat de public pentru originalitatea şi creativitatea sa unică, precum şi pentru simpaticele personaje intergalactice.


Filmul „Gardienii Galaxiei Vol. 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 5 mai 2017, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

Având pe fundal melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”, „Gardienii Galaxiei Vol. 2” urmăreşte parcursul echipei în lupta lor pentru a-şi păstra noua familie unită şi pentru a desluşi misterul familiei lui Peter Quill. Duşmanii vechi devin noii aliaţi, iar personajele preferate din benzile desenate clasice vor veni în ajutorul eroilor noştri, extinzând Universul Marvel.

De la benzile desenate la un hit de box office cinematografic

Create de Arnold Drake şi Gene Nolan, benzile desenate „Gardienii Galaxiei” au apărut în 1969, atunci când echipa de eroi a secolului 31 a fost prezentată publicului. În procesul de expansiune a Universului Cinematografic Marvel, „Gardienii Galaxiei” a fost prima franciză adăugată pe lângă producţiile cu personajele deja cunoscute. Filmul a adus, de asemenea, o schimbare majoră de ton şi de stil, fiind complet diferit de alte francize, şi devenind în scurt timp un succes de box-office în întreaga lume.

James Gunn îşi aduce aminte de vara anului 2014, în care personajele au fost propulsate în cultura pop, spunând că: „M-am simţit foarte împlinit când am văzut că atât de multă lume rezonează cu personajele. La baza filmului stă acest grup de neadaptaţi, care îşi unesc forţele şi găsesc o modalitate de a rămâne uniţi. Cred că acest lucru îi inspiră pe foarte mulţi oameni. Am un sentiment minunat când copiii vin la mine şi îmi spun că iubesc filmul şi că părinţii şi bunicii lor îl iubesc deopotrivă. Aceste personaje au puterea de a conecta toate generaţiile din întreaga lume, din Thailanda în America de Sud sau în Londra.”

În noul film, actorii se întorc în pielea personajelor unice, colorate şi uşor disfuncţionale, venind cu o nouă dinamică. Primul film a fost despre cum Gardienii au devenit o familie, iar în Vol. 2 se pune accentul pe relaţiile personajelor în interiorul acestei familii. Aşa cum şi James Gunn explică: „Acest film este despre cum personajele sunt o familie, iar să fii o familie este mai dificil decât să devii una. Este o poveste mult mai complicată. În primul film vorbim despre un grup de inadaptaţi care se unesc. Dar unde se îndreaptă cu acest lucru?”.

Vom afla împreună pe 5 mai, atunci când ne reîntâlnim cu „Gardienii Galaxiei”, în cinematografe. Vă aşteptăm acolo, desigur.

„Gardienii Galaxiei Vol. 2” este scris şi regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) şi produs de Kevin Feige. În rolurile principale apar Chris Pratt („Jurassic World”) în rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) în rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel îi dă glas micuţului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Trailere:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *