free download 78 travel guides written by experts

„Cum sa-ti ajuti norocul” de Richard Wiseman

Cum sa-ti ajuti norocul, o carte bazata pe studii stiintifice, care ne indica un mod complet nou de a vedea norocul si rolul esential pe care il joaca acesta in vietile noastre.

CUM SA-TI AJUTI NOROCUL

Autor: Richard Wiseman
Nr. de pagini: 272
Pret: 29.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Traducere de Nicoleta Dascalu
Blog: //edituratrei.wordpress.com/

Editura TREI
 
Patru principii simple care iti vor schimba norocul – si viata

De ce unii oameni au o viata fericita si plina de succes, in timp ce altii se confrunta in mod repetat cu esecuri si tristete? De ce unii isi gasesc perechea potrivita, iar altii nu au parte decat de relatii care se sfarsesc cu o ruptura? Ce ii face pe unii sa aiba cariere infloritoare, in timp ce altii sunt prinsi ca intr-o capcana in joburi pe care le detesta? Si, mai ales, pot ghinionistii sa faca ceva pentru a-si spori norocul si a-si imbunatati viata?

Autorul a cautat raspunsul la aceste intrebari prin intermediul unor cercetari care s-au derulat pe o perioada de mai multi ani si au cuprins interviuri si experimente cu sute de persoane extrem de norocoase sau ghinioniste. Rezultatele obtinute, prezentate in aceasta carte, indica un mod complet nou de a vedea norocul si rolul esential pe care il joaca acesta in vietile noastre. Oamenii nu se nasc norocosi. Fara sa isi dea seama, oamenii norocosi folosesc patru principii de baza pentru a aduce norocul in viata lor. Daca intelegeti principiile, atunci veti intelege si cum actioneaza norocul.

Richard Wiseman a absolvit Facultatea de Psihologie la University College din Londra, apoi a obtinut doctoratul in psihologie la Universitatea din Edinburgh. In prezent, prof. Wiseman coordoneaza o echipa de cercetare din cadrul Departamentului de Psihologie al Universitatii din Hertfordshire. Autorul a creat mai multe experimente pe scara larga, dintre care multe au fost realizate in colaborare cu Daily Telegraph si programul BBC dedicat stiintei, "Tomorrow’s World". Printre cartile publicate, se numara: Magic in Theory, Did you spot the Gorilla, The Little Book of Luck.

Bucuresti, 24.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *