free download 78 travel guides written by experts

Cum să te îmbraci la modă chiar și iarna, când e ger?

Deși iarna trebuie să te îmbraci mai gros, acest lucru nu trebuie să-ți afecteze imaginea. Poți trece peste sezonul rece purtând ținute călduroase și care arată bine. Nu e nevoie să renunți la stil sau confort, ci doar să te adaptezi în așa fel încât să ai parte de ambele. Iată ce trebuie să faci!

Poartă mai multe straturi

Pentru a crea ținute reușite în timpul iernii, trebuie să te folosești de layering. Această tehnică de stil presupune suprapunerea hainelor, într-un mod care să te avantajeze. În general, vei avea nevoie de minimum trei straturi de îmbrăcăminte.

Dacă vrei o ținută formală pentru a ieși în oraș, poți purta o cămașă, alături de o vestă elegantă și un costum. Pentru ținutele casual, poți purta aceeași cămașă, împreună cu un pulover în V sau un cardigan și un sacou sport.

În ambele cazuri, vei avea nevoie și de o jachetă, precum cele de la bman.ro. Începe de la haine deschise la culoare și termină ținuta cu ceva închis, deoarece așa vei crea contrast. Ai grijă însă să nu duci lucrurile prea departe!

Deși ai putea fi tentat să porți patru sau cinci straturi de haine, ținuta ta nu ar trebui să fie niciodată atât de încărcată.

Cum să te îmbraci la modă chiar și iarna, când e ger?

sursa foto

Alege materialele potrivite

Cămășile și tricourile din bumbac nu vor menține foarte multă căldură! Pe de altă parte, poți purta un pulover subțire, dintr-un material cum ar fi lâna sau cașmirul. Cumpără și o pereche de blugi bărbăteșți pe Bman.ro, care să fie groși și închiși la culoare. Și optează întotdeauna pentru încălțămintea din piele naturală! Acest material este confortabil și va împiedica pătrunderea apei sau zăpezii la picioare!

Renunță la gecile clasice

Înlocuiește geaca groasă de iarnă cu un palton! Acesta arată mai bine și te va ajuta să lași o impresie plăcută pe oriunde mergi! Dacă preferi să te îmbraci casual, un palton pea coat bleumarin este exact ce ai nevoie.

Modelul clasic îl recunoști prin faptul că are două rânduri de nasturi, revere late și două buzunare, dispuse pe vertical. Pentru ținutele formale, poți opta pentru un palton lung. Alege un model cu un singur rând de nasturi, de culoare neagră și poartă-l peste sacou sau costum!

Poartă ghete din piele

Deși teoretic ai putea purta pantofi sport, aceștia îți vor menține piciorul rece și alunecă pe gheață. De aceea, ar fi mai bine să porți ghete din piele! Alege un model impermeabil, cu interiorul îmblănit și talpa groasă.

Poți purta pentru început o pereche de ghete Chelsea pe maro sau pe negru! Iar dacă vrei ceva asemănător cu pantofii, o opțiune sunt ghetele brogue. Ambele modele le poți asorta atât la ținutele casual, cât și la cele elegante!

Adaugă accesorii

Poartă o căciulă rusească Ushanka! Aceasta este confecționată din blană și îți va proteja atât capul, cât și urechile de frig. Dacă nu te avantajează, poți alege și un fes simplu, de culoare gri sau bleumarin. Un alt accesoriu de care ai nevoie este fularul!

Poți purta un model mai deschis care să atragă atenția și să îi faci un nod dublu, în loc de cel simplu. De asemenea, când porți culori închise, fularul cu imprimeu te va scoate în evidență.

Iar în final, nu uita să adaugi în garderoba de iarnă și o pereche de mănuși din piele!

Cum să ai stil în sezonul rece

Când temperaturile sunt scăzute, e nevoie să porți mai multe piese vestimentare! Totuși, nu trebuie să renunți la aspect pentru confort. Alege materiale mai groase, înlocuiește geaca de iarnă cu paltonul și ia-ți o pereche de ghete!

Cumpără-ți de asemenea câteva accesorii, cum ar fi fularul sau mănușile din piele. Urmând aceste sfaturi vei putea să-ți menții imaginea în sezonul rece și să treci peste el mai ușor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *