metalshow

Cum sa racesti cand afara sunt 30 de grade?

Îţi poţi închipui vara fără aerul condiţionat care te însoţeşte pretutindeni? Dimineaţa, în maşină, te ajută să faci faţă ambuteiajului sufocant din trafic, în timpul zilei te ajută să te concentrezi mai uşor pentru a rezolva problemele de la birou şi îţi asigură un somn relaxat în nopţile toride de vară.

Aparent, folosirea aerului condiţionat are numai beneficii şi avantaje. Însă organismul tău spune altceva…

Trecerea rapidă de la atmosfera supraîncălzită de afară la răcoarea oferită de aerul condiţionat are efecte negative asupra sistemului tău imunitar. Astfel pot apărea dureri de cap, tulburări digestive, tulburări nervoase şi creşte riscul contactării de viruşi şi bacterii. Hexoral nu te ajută să scapi de toate efectele negative ale expunerii la aerul condiţionat, dar te ajută să te bucuri de o vară fără dureri în gât.

Cea mai frecventă afecţiune provocată de expunerea la aerul condiţionat este răceala. Durerea în gât este unul dintre primele simptome ale răcelii, indicând de obicei faza incipientă a unei infecţii. Hexoral Spray tratează cauza infecţiei în gât, fie că aceasta este de natură bacteriană sau virală. Aplicarea nu poate fi mai simplă. Câte o singură pulverizare de doar 2 secunde, dimineaţa şi seara, e suficientă pentru a trata eficient infecţia în gât.

Substanţa activă din Hexoral Spray, Hexetidina, este un antiseptic cu spectru larg ce omoară 97,5% din bacterii şi 99% din virusurile din cavitatea bucală, în doar 30 minute de la utilizare. În plus, datorită faptului că aderă la mucoasă şi nu se metabolizează, Hexetidina rămâne activă timp de multe ore de la pulverizare. De aceea, Hexoral Spray nu doar elimină infecţia la nivel local, ci acţionează şi ca o barieră, protejând organismul de invazia microbilor din mediul inconjurător.

Hexoral Spray este un produs inovativ şi uşor de utilizat, cu o eficienta si un profil de siguranta dovedite de-a lungul a zeci de ani. Poate fi administrat atât adulţilor cât şi copiilor cu vârsta peste 3 ani. Recipientul presurizat împreună cu proprietăţile antiseptice ale Hexetidinei fac ca un singur dispozitiv să poată fi folosit timp de până la doi ani de întreaga familie, în deplină siguranţă, fără a exista riscul transmiterii virusurilor sau a bacteriilor de la un utilizator la altul.

Hexoral Spray tratează cauza infecţiei în gât, iar tu te poţi bucura fără griji de beneficiile aerului condiţionat în zilele toride de vară.

Bucuresti, 14.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *