free download 78 travel guides written by experts

Cum să preveniţi întreruperile costisitoare din cadrul rețelei

G DATA Network Monitoring permite monitorizarea sistemelor informatice.

Întreruperile în reţeaua IT sunt pe cât de supărătoare, pe atât de costisitoare. Pentru companii, acestea pot atrage rapid costuri ridicate în cazul în care, de exemplu, un magazin web nu mai este disponibil online. Cu toate acestea, este posibil să se prevină din timp acest lucru. Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu a întregii infrastructuri IT și pot răspunde la orice întreruperi costisitoare înca de la începutul procesului. Acest instrument puternic este disponibil ca modul de add-on pentru toate soluțiile de business ale producătorului german G DATA.
gdata-logoSecuritatea IT și monitorizarea rețelei – all in one

Există lacune în spațiul de stocare sau în performanța calculatoarelor? Care este starea imprimantelor din rețeaua companiei? Cu G DATA Network Monitoring, administratorii au o imagine de ansamblu fiabilă a infrastructurii IT. Managerii IT pot utiliza instrumentul pentru a defini propriile valori și parametrii pentru monitorizarea dispozitivelor din rețea. Tabloul de bord cu care este prevăzută soluţia utilizează un sistem de semnalizare pentru a monitoriza întreaga reţea. Permite intervenția în timp util înainte ca întreruperile neașteptate sau deteriorarea proceselor de business să apară în reţeaua companiei, economisind timp și bani.

Împreună cu o soluție de business G DATA, managerii IT pot garanta funcționalitatea simultană a infrastructurii și securitatea acesteia – și pot face acest lucru fără a trebui să achiziţioneze software suplimentar.

G DATA Network Monitoring este disponibilă ca add-on pentru toate soluţiile de business ale producătorului german de securitate IT – Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business, Managed Endpoint Security şi Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *