free download 78 travel guides written by experts

Cum sa organizezi o nunta ca in povesti

Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta?. Camera de Comert si Industrie Suceava si Iulius Mall Suceava, prin TARGUL DE NUNTI BUCOVINA iti vine in ajutor prezantandu-ti tot ce ai nevoie pentru o nunta ca in povesti. Pornind de la rochiile de mireasa, care iti incanta privirile prin designul lor deosebit, lumanari si parfumuri imbietoare, dantele, verighete si pana la incantatoarele buchete de flori, iti oferim tot ce este necesar pentru ca acest important eveniment din viata ta sa fie unul de neuitat.

Evenimentul, care a reusit sa adune peste 35 de firme, din 4 judete ale tarii, se va desfasura in perioada 12-14 februarie 2010 la Iulius Mall Suceava. Pe parcursul acestei expozitii vor avea loc o serie de manifestari conexe care se doresc a veni in sprijinul viitorilor miri.

Manifestarea este specializata in rochii de mireasa; rochii domnisoare de onoare si de ocazie; costume pentru miri, cavaleri de onoare si de ocazie; manusi; voaluri, palarii; incaltaminte de ocazie; coafura, cosmetica; aranjamente florale, buchete de mireasa; decoratiuni sali, baloane, huse; invitatii; focuri de artificii; foto & video; orgnizatori evenimente; surprize si cadouri; produse de cofetarie, panificatie si dulciuri; inchirieri limuzine, altele.

Pe toata durata desfasurarii evenimentului, vor avea loc si demonstratii de hairstyling.

Sambata, 13 fabruarie 2010, ora 17:00, cei interesati vor putea admira o colectie impresionanta de rochii de mireasa in cadrul unei prezentari de profil.

Vizitatorii vor beneficia de discounturi la produsele si serviciile oferite de expozanti.

Mai multe informatii gasiti pe www.ccisv.ro.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *