Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum să oprești timpul

Matt Haig
Editura Nemira

Tom Hazard s-a născut în 1581 în Anglia elisabetană. Cu toate acestea, în zilele noastre, arată ca un bărbat de 40 de ani. Motivul?

Tom suferă de o boală numită “anagerie” care înseamnă că rata de îmbătrânire de obicei de 1 : 13. În cazul lui Tom este de 1 : 15. Cu alte cuvinte el îmbătrânește un an, în timp ce alți oameni îmbătrânesc 15 ani.

Cum sa opresti timpul, Matt Haig

A trăit și a văzut multe. Cu ce cost?

Mama lui a fost omorâtă atunci când era mic, suspectată de vrăjitorie.

Tom a trebuit să fugă. De fapt, toată viața lui, după o perioadă de câțiva ani petrecută într-un anumit loc, Tom trebuia să fugă. Pentru că el nu îmbătrânea la fel de repede precum ceilalți. Iar acest lucru este suspicioas.

Acum Tom vrea să iasă din organizația din care faci parte. Dar lucrurile nu sunt așa de simple. Odată ce intri în organizație beneficiezi de protecție, dar trebuie să și faci anumite lucruri în schimb. Această organizație cuprinde alți oameni care au aceeași condiție. Albatroşi. Se pare că sunt din ce în ce mai mulți. Iar Tom caută o anumită femeie care ar avea aceeași condiție.

Totuși, eroul reușește să obțină o înțelegere. Va avea perioade de opt ani în care va putea trăi cum își dorește, dar, odată la opt ani, va trebui să facă un serviciu organizației.

Cum va arăta viața obișnuită a lui Tom și dacă va găsi persoana căutată vă las pe voi să aflați din roman.

“Cum să oprești timpul” este o carte care se citește ușor, care intrigă, și te face să te gândești cum ar fi dacă ai avea anagerie. Cum ar fi să trăiești sute de ani în timp ce persoanele dragi trăiesc mult mai puțin? Cum ar fi să fii mereu pe drumuri? Cum ar fi să fie nevoie să te adaptezi mereu la toate descoperirile tehnologice și schimbările sociale?

RECOMANDAM:  Vindecatorul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *