Shadow

Cum să obții o siluetă impecabilă fără dietă și efort

Vrei să scapi de câteva kilograme în plus dar nu ai timpul sau dispoziția necesară pentru diete stricte sau mișcare fizică? Deși sportul constant și dieta echilibrată reprezintă o metodă garantată de a slăbi, poți începe cu pași mici, care nu necesită o dietă anume sau efort fizic susținut.

Iată cum poți obține silueta la care ai visat fără prea mari eforturi, din articolul pe care ți l-am pregătit!

Cum să obții o siluetă impecabilă fără dietă și efort

Photo by Jill Wellington from Pexels

Consumă cât mai multe lichide

Specialiștii recomandă consumul a 2 litri de apă pe zi, necesari pentru o sănătate optimă. Cu toate acestea, lichidele te ajută și să te menții în formă, pentru o siluetă de invidiat.

Nu uita că dacă bei apă, este mai ușor să slăbești. Încearcă să bei un pahar cu apă înainte de fiecare masă, fiindcă îți reduce pofta de mâncare. Consumul de apă cu cel puțin 30 de minute înainte de masă îți pregătește metabolismul înainte de consumul mâncării. Deși nu vei observa pierderi de 2 kg pe zi, apa are beneficii pe termen lung în reglarea apetitului. În acest mod, vei bea câtă apă este necesară pe parcursul zilei, fără prea mari eforturi.

Plimbă-te mai mult

Cui nu îi face plăcere să se plimbe prin parc, în mijlocul naturii? Ei bine, pentru menținerea unei siluete ideale, nu este neapărată nevoie să faci sport sau să mergi la sală. Transformă activitățile de zi cu zi, precum plimbarea sau urcatul scărilor, în activități menite să mențină corpul la o greutate optimă.

Fiindcă sedentarismul duce la numeroase afecțiuni, alege plimbările sau mersul cu bicicleta și nu vei da greș. În acest mod, îți pui sângele în mișcare și te menții în formă.

Odihnește-te corespunzător

Lipsa orelor de somn nu doar că îți cauzează cearcăne inestetice sau stări de oboseală, ci te fac să mănânci mai mult. Pentru că lipsa de somn aduce probleme metabolismului, poți fi tentat să mănânci lucruri nesănătoase, pentru a căpăta energie.

De aceea, menține-te în formă și nu ezita să dormi cel puțin 7-8 ore pe noapte. Vei fi plin de energie și nu vei cădea pradă tentației de a mânca dulciuri în exces, care dăunează siluetei la care visezi.

Pune mâncarea în boluri sau farfurii mai mici

Atunci când folosim farfurii sau boluri de dimensiuni mari, suntem tentați să le umplem cu mâncare. Pentru a te menține în formă, ideal ar fi să folosești farfurii mai mici, deci porții mai mici. Vei mânca mai puțin fără să-ți dai seama.

La fel de utile sunt și mâncărurile care vin gata porționate, în locul pungilor întregi de mâncare. Aceste mici trucuri te ajută să nu mănânci mai mult decât ai nevoie și să ții la siluetă.

Poartă lenjerie modelatoare

Femeile se pot bucura și de un alt truc pentru a fi cu un pas mai aproape de silueta dorită. Acestea pot opta pentru lenjeria modelatoare, fie că vorbim despre body-uri, maiouri sau ciorapi modelatori de la Meia. Doamnele pot beneficia de atâtea modele disponibile de lenjerie modelatoare, încât nu au cum să nu găsească ceva potrivit pentru orice ocazie.

Dincolo de faptul că lenjeria modelatoare ascunde anumite imperfecțiuni, există tipuri care pot reduce și aspectul de coajă de portocală a pielii, dacă sunt purtate constant.

Ai în minte aceste sfaturi utile, care te ajută să păstrezi o siluetă impecabilă, fără stres sau bătăi de cap. De la consumul de apă, până la odihnă și plimbări, toate te ajută să te simți bine și să arăți excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.