Shadow

Cum să călătorești în 5 orașe din Europa cu 99 de euro

• FlixBus reinventează modul clasic de călătorie prin intermediul biletului InterFlix
• Biletul în valoare de 99 de euro îți permite să vizitezi 5 orașe europene
• Pasagerii FlixBus pot alege din peste 1700 de destinații din 28 de țări

Furnizorul de transport pe distanțe lungi cu autocarul FlixBus continuă să reinventeze modul clasic de călătorie. Cei care vor să viziteze cât mai multe orașe din Europa la un preț accesibil au la dispoziție și în această vară biletul InterFlix.

Flixbus green mobility

Biletul în valoare de 99 de euro permite vizitarea a 5 orașe europene din rețeaua FlixBus. Pasagerii pot alege din peste 1700 de destinații din 27 de țări. După cumpărare, biletul Interflix este valabil timp de 3 luni. Acesta poate fi achiziționat de pe site-ul interflix.flixbus.com.

După efectuarea rezervării, pasagerii vor primi cinci coduri care pot fi folosite doar pentru conexiuni directe. Cele 5 vouchere Interflix sunt personalizate, ceea ce înseamnă că nu sunt transmisibile. Se poate opta pentru un tur a cinci orașe europene (București – Budapesta – Zagreb – Viena – Berlin – București, de exemplu) sau pentru vizitarea unei singure țări.

La bordul autocarelor FlixBus, pasagerii beneficiază de Wi-Fi gratuit, spațiu suplimentar pentru picioare, gustări și băuturi, prize și spațiu generos pentru depozitarea bagajelor. În plus, toate autocarele verzi sunt dotate cu o toaletă.

În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări, printre care Franța, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.