free download 78 travel guides written by experts

Cum sa arati uimitor la petrecerea de Craciun

Ofertă de Crăciun: La 3 tratamente de reîntinerire a tenului primiți reducere 30%

După o perioadă extrem de aglomerată care își lasă amprenta asupra tenului, urmează Sărbătorile în timpul cărora vrem să arătăm excelent și să reîntinerim. Specialiștii DermaStyle vă recomandă tratamentele potrivite pentru a rejuvena rapid tenul și vă fac cadou de Crăciun șansa de a arăta uimitor: la un pachet care conține oricare trei tratamente estetice achiziționate până pe 24 decembrie primiți o reducere de 30%.

Fie că este vorba despre petrecerea de la birou de sfârșit de an, de reuniunea de familie sau pur și simplu de o excursie în doi de Crăciun este momentul să ștergi urmele anului care a trecut și să te bucuri de Sărbători. Iarna aceasta trebuie să uiți de cearcănele conturate, de șanțurile nas-gură sau de micile riduri apărute.

3 pași nechirurgicali pentru întinerirea feței:
1. Relaxarea ridurilor cu ajutorul toxinei botulinice
2. Corecția cearcănelor și volumizarea obrajilor cu acid hialuronic
3. Refacerea tonusului cutanat cu ajutorul laserului.

Sfatul expertului, dna doctor Mihaela Leventer, fondator DermaStyle: “Atunci când vorbim despre întinerirea tenului vorbim despre restaurarea etajului mijlociu al feței. Reconstrucția trebuie să înceapă prin refacerea volumetrică a pomeților cu acid hialuronic vâscos. Astfel, se vor destinde cearcănele și se constituie suportul necesar pielii. Pentru îmbunătățirea texturii pielii, refacerea strălucirii ei și a tonusului cel mai recomandat este laserul cu CO2 fracționat Encore.”

Timp: Un tratament complet de rejuvenare a feței durează maximum două săptămâni și nu aveți nevoie decât de un repaos minim la domiciliu. În mai puțin de o săptămână veți putea aplica din nou machiaj.

Sfat beauty: Tot la dermatolog trebuie să mergeți dacă vă doriți creșterea mai viguroasă a sprâncenelor. Se rezolvă cu un tratament local.

O vizită la medicul dermatolog vă spune care sunt măsurile de care are nevoie pielea dvs pentru a arăta perfect și a vă da mereu încredere.

www.dermastyle.ro

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *