free download 78 travel guides written by experts

Cum sa alegi manusile de box Knockout

Daca esti un luptator profesionist sau esti incepator in arta luptelor precum Box, Kickbox, MMA, atunci cu siguranta intelegi ca ai nevoie de o pereche de manusi de box de la Knockout.

Alegerea potrivita a manusilor de box este o parte esentiala si cruciala a antrenamentelor tale. Echipa Knockout iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de manusi de box si de MMA dar si cu un ghid complet de alegere a acestora.

Pe piata din Romania poti sa gasesti o gama variata de manusi pentru sporturile de contact dar ele trebuie sa fie alese cu atentie maxima. Sunt cateva elemente de care sa tinem cont cand vrem sa alegem aceste manusi.

manusi box
sursa foto Knockout

In primul rand trebuie sa te uiti la marimea lor – care este calculata in OZ – uncii si se calculeaza din 2 in 2.

Marimea depinde foarte mult de circumferinta pumniilor tai, de greutatea si inaltimea ta. Alege doar manusile care stau bine pe mana si pumn si iti ofera un plus de confort si protectie.

Indiferent ca esti incepator sau avansat ai nevoie de o pereche de manusi de box de calitate in geanta de antrenament pentru ca tu sa iti depasesti limitele.

Marimea este determinata in mare parte de nivelul de spuma care intra in componenta lor in interior, cu cat acest nivel este mai ridicat cu atat mai grele vor fi manusile de box. Vezi pe site-ul www.knock-out.ro ghidul de marimi si afla exact care sunt manusile potrivite in functie de greutatea ta.

Mai gasesti diverse tipuri de manusi de box – unele pentru antrenament, altele pentru sac, altele pentru competitie.

Manusile de antrenament sunt multifunctionale si pot fi utilizate pentru mai multe activitati, iar ele sunt ideale pentru inceput. Opteaza pentru manusile de box de la Knock-out.ro si alege sa devi un sportiv de performanta care sa isi doboare usor adversarii din ring.

Alege si din gama de saci de box de la Knockout prin care sa iti echipezi corect sala de lupte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *