free download 78 travel guides written by experts

Cum sa alegi cel mai potrivit mascara

Mascara, cunoscut si sub numele de rimel, este unul din produsele de machiaj ce nu trebuie sa ii lipseasca niciunei femei din trusa personala. Acest produs are rolul de a intensifica sau colora genele si a oferi ochilor un aspect mai patrunzator. In combinatie cu fardurile de pleoape sau tusurile, look-ul va deveni unul deosebit. In comert sunt disponibile zeci de tipuri de mascara, de la brand-uri renumite. De exemplu, de la magazinul online Red Velvet, poti achiiztiona peste 30 de tipuri si brand-uri de macara, la preturi accesibile oricui. Acesta este un magazin unde sunt disponibile foarte multe produse dedicate frumusetii. Pe stie poti gasi orice de la cosmetice ten, pana la accesorii si pensule pentru makeup.

Cum sa alegi cel mai bun mascara?

Cel mai “sigur” tip de mascara este cel de culoare neagra. Acesta este mereu popular si extraordinar de versatil. Se potriveste oricarei femei, evidentiaza culoarea naturala a irisului si albul globului ocular va parea mai alb. Insa poti opta si pentru alte culori. Un mascara maro este o alegere foarte buna pentru roscate, blonde sau pentru femeile care cauta un efect mai natural. Mascara colorat este perfect pentru petreceri si mersul in club, indiferent de culoare parului.

mascara

sursa foto: Red Velvet

O importanta deosebita o are forma periutei. O periuta lunga si subtire este recomandata pentru femeile care au gene scurte. Pentru femeile cu gene lungi, insa foarte fine si rare, trebuie folosit un rimel cu o periuta groasa si neaparat cu efect de volum. Astfel privirea va fi mult intensificata.  Periutele curbate si efectul de curbare sunt dedicate femeilor cu gene drepte sau scurte.

Insa cel mai apreciat in ultimii ani este cel waterproof. Acesta este disponibil in mai multe formule si este o alegere excelenta in special pentru anotimpul cald sau pentru activitatile sportive. De asemenea, pentru femeile ai caror ochi lacrimeaza, alegerea unui rimel rezistent la apa este una ideala.

La magazinul Red Velvet sunt disponibile o multitudine de tipuri de rimeluri cu periute de toate felurile: duble, XXL, curbate, pieptene, hibrid si asa mai departe.

Mare atentie atunci cand aplici mascara! Pentru a evita combinarea fardului de pleoape cu rimelul, pe acesta il vei aplica ultimul.

Asadar, daca stii ce mascara ti se potriveste, comanda acum de la magazinul Red Velvet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *