free download 78 travel guides written by experts

Cum sa alegi cea mai buna formatie de nunta? Tips&tricks

Tinerii care urmeaza sa faca pasul cel mare si sa isi uneasca destinele pot sa constate ca organizarea nuntii nu este tocmai simplu de realizat. Vor trebui sa stabileasca locul petrecerii, meniul, decorul, sa aleaga fotograful si, sa-i angajeze pe cei care se vor ocupa cu buna dispozitie a angajatilor – formatia muzicala. Fara indoiala, alegerea unei formatii nunta este unul dintre cele mai importante aspecte de care viitorii miri trebuie sa se preocupe, astfel incat toti invitatii sa se simta bine, iar evenimentul sa fie unul reusit. Cu ajutorul urmatoarelor sfaturi, cuplurile pot lua o decizie mult mai usor in acest sens!

Repertoriul formatiei face toti banii

Pentru inceput, tinerii trebuie sa se gandeasca la tipul de muzica pe care si-l doresc la petrecere. Desi este important sa tina cont de preferintele personale, trebuie sa aiba in vedere si faptul ca invitatii au, cel mai probabil, gusturi diferite si trebuie sa ia o decizie care sa multumeasca pe toata lumea.

Recomandat este ca formatia pe care viitorii miri o aleg sa poata canta atat muzica populara, care este nelipsita de la nunti, cat si muzica usoara si cover-uri internationale. Daca au posibilitatea, cuplurile pot inclusiv sa mearga la cateva cantari live ale band-urilor de care sunt interesate, pentru a vedea cum este sonorizarea si care este atmosfera creata!

formatie de nunta

Realizarea unui top din care cei mai buni castiga

O alta idee excelenta la care pot apela tinerii care cauta o formatie nunta este sa aleaga 4-5 banduri care li se par interesante si sa le asculte pe toate, astfel incat sa isi poata da seama cat mai simplu care ar fi varianta potrivita pentru ei. Este esential ca viitorii miri sa puna in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei formatii in parte, iar la final sa ia o hotarare!

Vestimentatia transmite despre tipurile de nunti la care au mai participat

Nu doar muzica este importanta atunci cand vine vorba despre alegerea formatiei de nunta, ci si modul in care membrii ei se prezinta. De exemplu, viitorii miri trebuie sa studieze cu atentie fotografiile de la alte evenimente, pentru a vedea cum sunt imbracati membrii  formatiilor si sa se gandeasca daca ele s-ar potrivi la nunta lor de vis!

Nu in ultimul rand, disponibilitatea formatiei pentru o anumita data

O data luata o decizie, tinerii trebuie sa se asigure ca formatia pe care si-o doresc este disponibila in ziua nuntii lor. Acestia trebuie sa aiba in vedere inclusiv faptul ca astazi, nuntile se organizeaza chiar si cu pana la 2 ani inainte, ceea ce inseamna ca trebuie sa se grabeasca, daca vor sa semneze contractul cu band-ul ales!

Cea mai simpla metoda prin care tinerii se pot asigura ca band-ul lor preferat isi va onora responsabilitatile este aceea de a incheia un contract cu caracter oficial. Este vorba despre un document in care trebuie sa fie trecute tipurile de servicii contractate, dar si tariful pe care mirii trebuie sa il achite.

Mai mult, in contract trebuie stipulata si data nuntii!

Pentru a fi siguri ca petrecerea pe care o organizeaza cu ocazia casatoriei va fi una de succes, mirii trebuie sa isi inceapa cautarile din timp. In acest fel, vor avea suficienta vreme la dispozitie pentru a cantari cu atentie fiecare decizie pe care o iau si vor oferi invitatilor o experienta de neuitat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *