free download 78 travel guides written by experts

Cum sa alegi casca de box ideala Knockout

Un echipament necesar pentru orice tip de luptator este reprezentat de catre casca de box de la Knockout pentru ca orice luptator care se respecta vrea sa fie protejat la maxim cand lovesti sacul sau adversarul.

Pentru sesiuni de sparring sigure si fara accidentari, ai nevoie de o casca de box de calitate ridicata.

Multa lume ignora in mare parte sa se echipeze pentru protectie pentru ca pun mare accent pe parte de atac. De aceea ai nevoie de o proteza de box de calitate ridicata care sa iti protejeze dantura.

Cand vrei sa iti alegi casca de box ideala pentru tine si sa eviti cat mai mult accidentarile urate, trebuie sa stii criteriile de ghidare in acest sens. Tocmai de accea Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu acest ghid de alegere a acestora.

casca box knockout

Aici recomandam cu incredere cele din piele naturala pentru ca sunt foarte rezistente. Castile din piele artificiala sunt si ele foarte bune cand nu faci sesiuni dure de sparring si iti doresti putin mai multa protectie.

Mai trebuie sa fi foarte atent la cum va sta casca pe capul tau, aceasta nu trebuie sa se miste, plus ca trebuie sa stea fixa.

Cu cat casca va sta mai fixa pe cap cu atat mai bine vei fi protejat de accidentari.

Daca iti doresti un plus de protectie atunci cand te antrenezi alege cu incredere gama de proteze dentare de la Knockout Store care sa iti protejeze cat mai bine dantura. Pe site-ul nostru vei gasi o gama completa de echipamente de box si Kickbox care sa te ajute sa devi un sportiv de top.

Orice casca de box trebuie sa fie potrivita pentru tine cu scopul ca ea sa te protejeze mai bine si sa iti dea sansa sa eviti cat poti de mult accidentarile urate. Astfel ea trebuie sa aiba destula spuma in acest sens pentru ca socul loviturilor sa fie bine absorbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *