metalshow

Cum sa alegeti un aspirator potrivit nevoilor dumneavoastra?

Philips lansează pe piaţa românească noul aspirator FC9304

Aspiratoarele au devenit de neînlocuit în procesul curăţeniei, fie că este vorba de o curăţenie de rutină, fie una generală. Acestea curăţă podele din lemn sau alte materiale, precum si covoarele, canapelele sau mobila si, mai nou, au fost create modele care pot fi folosite în mediul umed.

Totuşi, cum alegeţi aspiratorul potrivit nevoilor dumneavoastra, din gama largă existentă pe piaţă?

Un stil de viaţă dinamic nu vă lasă prea mult timp pentru curăţenie. Apar situaţii în care trebuie să aspiraţi cât timp ceilalţi se odihnesc. Prin urmare, atunci când achiziţionaţi un aspirator este nevoie să testaţi nivelul de zgomot. În general, acesta este direct proporţional cu puterea motorului şi implicit cu performaţa. Cu cât motorul este mai puternic, cu atât zgomotul este mai mare. Totuşi, dacă nu vreţi să renunţaţi la performanţă, dar vă doriţi un aparat silenţios, veţi fi interesaţi de noul aspirator Philips FC9304. Nivelul de zgomot al acestuia este de 70dB, fata de cei 80 dB produşi de alte aspiratoare cu performanţe similare. Cu siguranţă nu veţi deranja pe nimeni, pentru că este unul dintre cele mai silenţioase aspiratoare de pe piaţă. Reducerea zgomotului a fost posibilă datorită canalului aerodinamic si vibraţiilor reduse ale motorului, prin comparaţie cu alte aspiratoare. Funcţionarea sa liniştită se datorează, de asemenea, periei Silent Star care minimizează zgomotul şi optimizează performanţa. In plus, peria este foarte eficientă în culegerea prafului şi a scamelor, fiind şi foarte confortabil de utilizat datorită comutatorului pedală îmbunătăţit şi butonului de eliberare uşoară. Perii moi elimină riscul zgărierii suprafeţelor curăţate.

Alaturi de zgomotul redus, Philips FC9304 vă oferă avantajul unei inalte performante si posibilitatea de a economisi energie. Motorul de 1250 W al Philips FC9304 generează o putere de aspirare de 400 de wati. Aspiratoarele obişnuite ating aceeaşi putere de aspirare cu un motor de 2000 de waţi, care consumă cu 30% mai multă energie decat aspiratorul Philips FC9304.

În timpul procesului de cumpărare este bine să fiţi atenţi nu doar la datele care indică performanţa de aspirare, dar şi la filtrele cu care este dotat aparatul, mai ales dacă există persoane alergice în familia dumneavoastra, pentru care este deosebit de important să curăţaţi foarte bine podelele şi mobilierul de acarieni, polen şi alţi alergeni, fără eliberarea lor înapoi în aer. Concepute iniţial de NASA, pentru a oferi protecţie împotriva contaminării radioactive, filtrele HEPA amplasate în faţa şi în spatele motorului sunt deosebit de importante. Eficienţa lor este marcată pe o scară numerică în care o protecţie maximă este asigurată de nivelul 13. Filtrele HEPA 13 sunt capabile să filtreze 99,9% de impurităţi. Aspiratorul Philips FC9304 are în componenţă filtru HEPA 13 lavabil şi, de asemenea, etanşare HEPA. El a fost proiectat astfel încât tot aerul preluat să circule prin filtrul HEPA 13 (eficienţă de 99,95%.), înainte de a fi eliberat. Vă veţi simţi mai protejaţi ca oricând de praf şi alergeni în interiorul locuinţei.

Alte caracteristici utile sunt reglajul electronic şi indicatorul de sac plin. De asemenea, mobilitatea este deosebit de importantă. Cu cat cablu este mai lung, cu atât scurtezi timpul de aspirare, pentru că nu mai pierzi timpul schimbând prizele. Philips acordă o mare importanţă acestei caracteristici, cablul FC9304 este lung de 8 m şi vă asigură acces pe o rază de 11 m.

Toate avantajele Philips FC9304 vin într-un design modern, mobil şi funcţional, ale cărui curbe graţioase sunt echipate cu mânere utile pentru o transportare confortabilă, atât în poziţie verticală cât şi orizontală. Confortul este întregit de greutatea redusă, de 6.8 kg, tubul telescopic, metalic, din doua piese şi sacul de praf cu o capacitate de 3.5 litri.

Preţul noului aspirator Philips FC9304 este 739 lei cu TVA.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *