free download 78 travel guides written by experts

Cum să alegeţi ambalajele perfecte pentru bijuterii

Bijuteriile sunt cadouri excelente pentru multiple ocazii. Prima impresie este dată însă de ambalajul în care este oferit cadoul, astfel că este foarte important ca orice cutie pentru bijuterii să fie atent aleasă, adaptată persoanei şi ocaziei. RubinShop.ro, magazin online cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii, a realizat o listă cu sfaturi menite a ajuta pe oricine să aleagă ambalajul perfect pentru bijuterii oferite în orice împrejurare.

Porniţi de la ocazia cu care oferiţi bijuteria şi cui îi faceţi cadoul
Există numeroase tipuri de cutiuţe pentru bijuterii: ambalaje din carton, piele, lemn, plastic, imitaţie de piele, catifea, săculeţi din organza sau catifea. Fiecare ambalaj este special în felul său şi se pretează în anumite ocazii. Astfel, pentru un inel de logodnă este bine să se aleagă o cutiuţă elegantă, din lemn, piele ori catifea. Pentru o brăţară oferită unei persoane tinere cu ocazia onomasticii se poate alege un ambalaj mai simplu – carton sau plastic – sau se poate opta pentru unul mai elegant în funcţie de relaţia cu acea persoană. Nişte butoni vor fi oferiţi unui şef într-o cutie elegantă, în timp ce o bijuterie oferită drept cadou la botez poate fi dată într-un ambalaj fantezie. O bijuterie cadou cu ocazia Sfântului Valentin sau a unei aniversări a cuplului poate fi prezentată într-un ambalaj în formă de inimă, de exemplu.

Ţineţi cont de tipul de bijuterie
O bijuterie fantezie poate fi oferită într-un ambalaj simplu, vesel, multicolor, însă o bijuterie din aur cu pietre preţioase este indicat să fie prezentată într-o cutie elegantă, de catifea, lemn sau piele.

Luaţi în calcul preferinţele persoanei care va primi bijuteria cadou
Întotdeauna este indicat să cunoaşteţi cât mai multe detalii despre persoana căreia îi oferiţi bijuteria cadou. Veţi şti astfel ce tip de bijuterie preferă (metal, model), dar şi ce tip de ambalaj agreează. Puteţi alege materialul preferat de respectiva persoană în culoarea care îi place cel mai mult. Fiecare detaliu contează, iar destinatarul va aprecia un cadou ambalat în culoarea preferată.

Negrul rămâne o soluţie elegantă pentru situaţiile în care nu cunoaşteţi preferinţele persoanei căreia îi oferiţi cadoul, albul sau cremul fiind de asemenea culori pe care vă puteţi baza în asemenea situaţii.

Gândiţi în perspectivă
Cutiuţa în care este oferită bijuteria este cea care o protejează până în momentul în care este dat cadoul, dar şi ambalajul în care poate sta ani la rând. Acesta trebuie să fie, aşadar, unul care să reziste în timp şi care să păstreze în condiţii optime bijuteria.

Ca recomandare finală, atunci când cunoaşteţi preferinţele celui/celei căruia/căreia îi pregătiţi cadoul, alegeţi un ambalaj pentru bijuterii în funcţie de ceea ce îi place respectivei persoane. Când nu aveţi asemenea informaţii, alegeţi un ambalaj (model, material) în ton cu ocazia cu care faceţi cadoul şi mizaţi pe forme şi culori clasice (simple, elegante).

RubinShop.ro oferă în prezent o gamă bogată de cutii din carton, catifea, lemn şi imitaţie piele, precum şi panouri pentru expunerea bijuteriilor şi accesorii pentru acestea. Pentru a veni în întâmpinarea clienților, site-ul are şi o categorie dedicată ocaziilor speciale precum Crăciunul, Paştele, Valentine’s Day, nuntă, botez etc. Există, de asemenea, şi o secţiune cu lichidări de stoc. Site-ul este disponibil în următoarele variantele de limbi: română, engleză, italiană şi germană, produsele fiind expediate din stoc oriunde în lume în cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *