free download 78 travel guides written by experts

Cum sa ai cei mai frumosi trandafiri in gradina

Oricine plantează o floare (sau mai multe) îşi doreşte ca acea plantă să se prindă şi să înflorească. O grădină cu flori frumoase – iată visul oricărui grădinar profesionist sau amator. „Trandafirii sunt unele dintre florile cele mai uşor de plantat şi de îngrijit” a declarat Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu. Acesta a continuat: „Există desigur amănunte care pot face diferenţa între un trandafir plantat corect care ajunge să bucure cu parfumul şi bogăţia florilor şi o plantă care nu înfloreşte mai deloc. Sunt lucruri simple pe care oricine le poate pune in aplicare şi pe care ne bucurăm să le oferim ca sfaturi tuturor celor interesaţi de o grădină în care să planteze trandafiri.”.

Ştiaţi că toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru plantarea trandafirilor? Lunile octombrie şi noiembrie, când trandafirii sunt în repaus vegetativ, sunt cele mai bune pentru plantarea acestor flori minunate dacă vă doriţi să aveţi o gradina, curte sau alte spaţii decorate cu trandafiri.

Un alt element de ştiut: tăiaţi florile care s-au trecut. O floare ofilită are dezvoltat şi un fruct care nu permite dezvoltarea altor patru boboci. Da, puteţi să nu aveţi parte de patru flori frumoase şi parfumate pentru că o floare trecută este lăsată netăiată.

Cum faci să îşi revină nişte butaşi de trandafiri de plantat primiţi deshidrataţi? Simplu: trandafirul deshidratat se îngroapă orizontal într-un şanţ timp de o săptămână. În tot acest interval de timp planta trebuie udată zilnic pentru a se asigura hidratarea întregii plante.

Ştiaţi că se pune îngrăşământ doar primăvara şi în niciun caz toamna?

Iată câteva sfaturi pe care oricine care plantează trandafiri ar trebui să le ştie. Mai găsiţi câteva informaţii importante şi în cadrul rubricii Sfaturi grădinărit.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor de grădină. Aici veţi descoperi cei mai cunoscuţi trandafiri de grădină din lume. Siteul oferă tuturor celor interesaţi din România şi Europa o gamă completă de butaşi de trandafiri.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *