metalshow

Cum reduceti costurile si cresteti eficienta Departamentelor de Resurse umane

Securitatea și protecția informațiilor este asigurată de Componenta de Management al Salarizării de la SIVECO Romania

Modificările de salarii sau parcursul profesional al angajaților sunt gestionate atent cu ajutorul Componentei de Management al Salarizării şi al Resurselor Umane, care face parte din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2020.

Prin această aplicație oferită de SIVECO Romania, organizaţiile obţin reducerea timpului de realizare a diverselor situaţii cerute de legislaţia în vigoare, posibilitatea efectuării unor simulări privind evoluţia fondului de salarii şi a taxelor plătite de către companie pentru alocarea corespunzătoare a bugetului, realizarea calculului de salarii, atât pentru cele care pleacă de la un salariu de bază tarifar brut, cât şi pentru cele care pleacă de la un salariu net stabilit într-o valută oarecare. Practic, timpul dedicat activităților de calcul al salariilor se reduce cu 30%.

”Beneficiarii noștri se bucură de facilităţile oferite de componenta de Management al Salarizării Personalului privind configurarea, operarea, calculul şi raportarea salariilor. Rezultatul obţinut este acela al unui management integrat al salariaţilor din cadrul structurii organizatorice, al salariilor, avansurilor, primelor, sporurilor, deducerilor şi reţinerilor, împreună cu o urmărire clară a activităţilor salariaţilor“, a declarat Adriana Bârzoiu, Technical Leader, SIVECO Romania.

Componenta de Management al Resurselor Umane asigură selecţia şi recrutarea personalului, evidenţa salariaţilor cu numeroase detalii personale şi profesionale, evidenţa şi participarea angajaţilor la evenimentele de pregătire profesională, urmărirea carierei individuale, realizarea unei metodologii de evaluare a eficienţei salariaţilor bazate pe indicatori cantitativi şi calitativi, raportarea statistică a diferiţilor indicatori.

Componenta este structurată pe 3 module funcţionale care gestionează ciclul de dezvoltare şi urmărire a resurselor umane în cadrul companiei: Modulul de Management al Personalului, Modulul de Recrutare şi Selecţie Personal, Modulul de Şcolarizare a Personalului.

Aplicația implementată la multe companii private și de stat a dus la diminuarea eforturilor depuse în activităţile curente privind managementul resurselor umane și a asigurat securitatea şi protecţia informaţiilor.

Bucuresti, 24.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *