free download 78 travel guides written by experts

Cum recunoști un bărbat elegant?

Un bărbat elegant este unul căruia îi pasă de stilul său vestimentar. Astfel, va fi ușor de remarcat chiar dacă nu poartă costum. Există multe indicii în ținuta lui, care arată faptul că își respectă cu adevărat imaginea. Iată care sunt acestea.

Poartă încălțăminte de calitate

În general, bărbații preferă să poarte pantofi sport sau teniși, deoarece sunt mai comozi. În schimb, cineva care poartă pantofi eleganți pentru bărbați de la Ted Shoes arată că îi place să iasă mai mult în evidență și pune preț de ținută, nu pe confort. Pantofii eleganți pot fi purtați cu o cămașă de calitate, pantaloni office și sacou uni.

În ținuta unui bărbat elegant se regăsesc și accesorii. Spre exemplu, va avea un ceas minimalist pe mână și o curea din piele, în aceeași nuanță cu pantofii. Un alt accesoriu care poate fi prezent este cravata. De multe ori, va fi o cravată uni sau cu un imprimeu de dimensiuni reduse.

Se îmbracă potrivit la orice eveniment

Un bărbat interesat de stil cunoaște diferențele între codurile vestimentare. Prin urmare, știe ce să poarte atât la un eveniment casual, cât și la unul de tip cocktail sau Black-Tie. În plus, culorile din ținuta lui se vor asorta perfect. Indiferent dacă preferă culori mai intense sau clasicele ținute compuse doar din gri, negru, alb, bej și bleumarin, el va arăta bine și va ieși imediat în evidență.

barbat elegant

sursa foto

Folosește parfumul adecvat

Un bărbat elegant va folosi întotdeauna un parfum potrivit, persistent, dar care nu miroase totuși prea intens. De asemenea, știe ce parfum să aleagă în funcție de evenimentul la care ia parte. În zilele obișnuite va folosi unul cu arome proaspete, precum cele de iarbă, esențe verzi sau florale. Iar la ocazii deosebite va evita parfumurile dulci și puternice. În schimb, va opta pentru ceva mai subtil, cu note marine sau lemnoase.

Știe cum trebuie să se îmbrace

Un bărbat elegant știe cum trebuie să poarte hainele pentru a avea stil! De aceea, s-ar putea să observi că își închide doar nasturele de sus la sacou și îi deschide pe ambii când stă jos. Pe lângă asta, nu va purta șosete albe la încălțămintea formală și o să-l vezi cu cămașa doar în interiorul pantalonilor. Iar acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le va face.

În concluzie, un bărbat elegant va alege întotdeauna hainele potrivite pentru fiecare ocazie, iar atitudinea lui va transmite că are încredere în propria persoană. De asemenea, el știe cum să poarte o conversație, cunoaște codul bunelor maniere și te va face să te simți bine în prezența lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *