Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum putem sa avem o igiena orala completa?

Colgate lansează o nouă ediție de produse

În fiecare zi, avem la dispoziție o gamă variată de paste de dinți din care putem alege. Totuși, în ciuda acestei diversități de produse, poate fi foarte dificil să ne protejăm întreaga cavitate orală doar cu ajutorul unei paste de dinți. Dificil, dar nu imposibil!

Acum, Colgate le oferă consumatorilor o gamă completă de produse create în jurul deja cunoscutei paste de dinți Colgate Total®, care protejează timp de 12 ore și rămâne soluția potrivită pentru cele mai des întâlnite probleme ale dinților și gingiilor. În plus, datorită noilor ambalaje atractive, acum este mult mai ușor să alegem o variantă specializată de pastă de dinți.

Formula unică a produselor Colgate Total® combate cele mai frecvente probleme orale, precum placa bacteriană, depunerile de tartru, gingivita și respirația urât mirositoare. Sistemul antibacterian unic protejează cavitatea orală timp de 12 ore, chiar și după masă.

Colgate prezintă un nou catalog al gamei complete Colgate Total®, care include opt produse diferite, fiecare dintre acestea corespunzând unei nevoi diferite a consumatorilor. Alături de variantă clasică a pastei de dinți Colgate Total®, putem alege între: Colgate Total® Advanced Clean (pentru controlul eficient al plăcii bacteriene), Colgate total® Advanced Whitening (pentru o mai bună îndepărtare a petelor), Colgate Total® Fresh Stripe (efect intens de prospețime după spălare), Colgate Total® Advenced Sensitive (formula sa conține o componentă care ameliorează sensibilitatea dentară), Colgate Total® Pro-Interdental (conține microparticule care îndepărtează bacteriile de pe întreaga suprafață a dinților), Colgate Total® Pro-Gum Health (Îndepărtează bacteriile ce determină sângerări gingivale și reduce gingivita cu 88%) sau Colgate Total® Pro-Gum Health Whitening (asigură protecția gingiilor și combate decolorarea dinților).

Noile ambalaje, cu explicații clare, ne ajută să alegem mai rapid pasta de dinți potrivită.

Pasta de dinți Colgate Total® este în continuare centrul mai multor studii realizate de autoritățile competente din întreaga lume, iar rezultatele indică, fără excepție, eficiența incontestabilă a produsului. Fiecare variantă de pastă de dinți asigură protecție non-stop dinților și gingiilor (dacă este folosităde două ori pe zi).

Pastele de dinți din familia Colgate Total®:Bucuresti, 17.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *