Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum prevenim avitaminoza!

Imunitatea organismului scade iarna, acesta nu este la fel de tonifiat, nu este la fel de vitaminizat. Vitaminele sunt substanţe de care corpul are nevoie pentru dezvoltarea normală şi întreţinerea funcţiilor biologice. Lipsa acestora provoacă boala numită avitaminoză. Toate bolile cauzate de lipsa unei vitamine trec dacă se administrează vitamina respectivă.  

Noi putem obţine vitaminele fie consumând direct alimente fie de origine vegetală, fie alimente de origine animală, fie pregatindu-le cu aparatul de gatit cu aburi Philips. Din cauza imposibilităţii corpului nostru de a fabrica vitamine, majoritatea vitaminelor au proprietatea de a se depune în organe sub formă de rezerve.  Cand gatim mancarea la aburi, avem marele avantaj ca avem mancare proaspata, cu multe vitamine, iar aromele se pastreaza.

Laura Pascu, expert protectia consumatorilor, spune: „La conferintele pe care le tin pe teme de alimentatie sanatoasa, tot mai multi oameni ma intreaba cum sa evitam sa luam pastile si cum sa pastram continutul vitaminic al produselor. Le-am spus sa manance multe fructe si legume proaspete. Totusi.. te cam saturi si vrei sa diversifici. In plus, alimentele gatite isi schimba aromele. Asa ca am descoperit de curand aparatul de gatit cu aburi de la Philips. Minunat!  Putem sa mancam mancare gatita si sa pastram vitaminele. Ba chiar si aromele.”

Gatitul la aburi este metoda cea mai buna de a pastra vitaminele si prin care putem beneficia de toate proprietatile mancarurilor. Aparatul de gatit Philips HD9140 te ajuta sa descoperi cel mai confortabil mod de a prepara o hrana sanatoasa, intr-un timp scurt si pastrand savoarea alimentelor. Functia unica a intensificatorului de arome desavarseste alimentele preparate la aburi, adaugandu-le  gustul delicios al plantelor aromatice si al condimentelor. Trebuie doar sa adaugi plantele aromatice si condimentele proaspete sau uscate in intensificator, lasand aburul sa actioneze si sa infuzeze alimentele cu arome apetisante.

Aparatul are o gama larga de intervale de timp presetate, care opresc automat aburul odata ce perioada setata a fost atinsa Aceasta te ajuta sa gatesti o varietate larga de alimente – inclusiv orez, oua, legume, pui si peste – obtinand rezultate culinare care retin toate aromele si vitaminele.

Iar pentru ca inainte de a le gati legumele trebuie taiate, noul mixer de mana Philips HR1372 iti ofera libertate de miscare, dar si rapiditate in pregatirea alimentelor.

Motorul puternic de 700 W ii ofera o putere suplimentara pentru o functionare optima si pentru ca tu sa poti gati rapid gustari proaspete. Philips HR1372 are 5 viteze pentru adaptarea optima a functionarii in functie de accesoriu, buton Turbo pentru ingredientele tari (cum ar fi merele, morcovii sau telina) si lame unice, cu dubla actiune, care taie atat orizontal, cat si vertical, oferindu-ti o procesare puternica

Datorita accesoriilor diverse, pentru taiere, feliere si maruntire, pentru pregatirea legumelor, mirodeniilor si celorlalte alimente, accesoriului de amestecare, pentru prepararea friscai, albusurilor de ou si spumei de fructe ai performante maxime, indiferent de mancarea preparata.

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *