free download 78 travel guides written by experts

Cum poti vedea o afacere crescand sub ochii tai, la propriu?

Cu sau fara diploma de ASE, multi dintre noi au citit si citesc literatura de business.  Intre teorie si practica, insa, intervin uitarea, timpul, alte prioritati si alte realitati. Conditiile ideale pentru practica nu exista, iar tinerii care tind spre lumea afacerilor risca sa repete aceleasi vechi greseli. De aceea, in aceasta toamna, Fundatia LEADERS propune un experiment unic in Romania – business in conditii ideale, de laborator. In perioada 9-14 noiembrie va fi organizat un experiment de business unic in Romania. Este vorba de o simulare care comprima timpul si spatiul antreprenorial, aducand in acelasi loc teoria si practica si toate etapele unui business de la concept pana la profit.  Experimentul li se adreseaza tinerilor, care isi vor asuma roluri complementare in echipa si le va solicita calitatile de leadership si de project management. Acestia vor fi supravegheati, evaluati si la final vor putea aplica “descoperirile” in lumea reala.

Laboratorul va fi organizat de Fundatia Leaders la Rosia Montana si este marea surpriza rezervata participantilor la Leadership Autumn School (//www.leadershipschool.eu). “Cand am citit prima oara proiectul, am avut impulsul sa ma ridic de pe scaun. Iti testeaza limitele si iti permite sa-ti demonstrezi abilitatile. Este atat de captivant si amuzant, incat regret ca nu pot participa si eu fiind unul dintre parteneri.”, Catalina Murariu, PR Elevate.

“Indiferent cat de tanar sau de matur ai fi, la inceput de drum ai nevoie de cat mai multa practica si de ghidaj. Cand am infiintat compania, am avut momente de ezitari, semne de intrebare si situatii neprevazute. Mi-ar fi prins extrem de bine o provocare ca cea de la Leadership Autumn School, care in fond, nu elimina neprevazutul, dar te intareste si te pregateste mult mai bine pentru infruntarea cu acesta. Le recomand calduros acest test tinerilor care stiu ce vor”, Petru Pacuraru, Managing Partner, HPDI (Human Performance Development International, www.hpdi.ro  ).

Prin acest experiment si prin toate ingredientele sale, Leadership Autumn School isi propune sa accentueze si sa antreneze potentialul tinerilor talentati, viitori si actuali lideri. Reteta unei saptamani de leadership à la LEADERS combina ateliere, simulari si lucru in echipa cu lideri maturi (role models) din cele mai variate domenii – de la afaceri la medicina, de la ONG la pilotaj.

Printre invitati se numara Leslie Hawke – Presedinte, Fundatia Ovidiu Rom; Dragos Dinu, CEO, A&D Pharma; Razvan Curca – cel mai valoros tanar medic oncolog din Europa; Alexandru Badulescu – Country Manager, Western Union; Carmen Rusmir, CEO, Zoppas Industries; Vasile Paun – Managing Partner, intell Competitive si altii care asteapta sa fie descoperiti pe pagina web a scolii.

Despre Leadership School

Programul Leadership School este o initiativa LEADERS (//www.leaders.ro ) si are o incarcatura unica pentru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Ne adresam acelora care vor sa schimbe lumea in bine si pentru care performanta este punctul de referinta.

Obiectivul programului este furnizarea de instrumente care sa  contribuie la dezvoltarea participantilor ca lideri autentici ai societatii romanesti de maine.

Mai multe detalii la:
www.leadershipschool.eu

Pentru inregistrare:
//www.leadershipschool.eu/inregistrari.php

Bucuresti, 21.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *