Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cum poti sa faci o fapta buna comandand mancare?

Laboratorul de gusturiCum poți să faci o faptă bună comandând mâncare? Joi, 22 octombrie, de la ora 13, Fundația Tinerețe Fără Bătrânețe dorește să dovedească de ce este posibil, anunțând oficial deschiderea Laboratorulului de Gusturi şi Fapte Bune în Mogoşoaia, Șoseaua București –Târgoviște, numărul 118, etaj 1. Laboratorul de Gusturi şi Fapte Bune este o structură socială dezvoltată în cadrul Programului „Şanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile", proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Inițiativa face parte dintr-un proiect mai amplu.

Laboratorul de Gusturi şi Fapte Bune este un concept original de întreprindere socială, care vine în întâmpinarea iubitorilor de gusturi bune prin produse si servicii de catering – servicii gastronomice definite prin excelență și calitate. Laboratorul de Gusturi şi Fapte Bune ofera servicii complete de catering, de la planificarea meniului la preparare, livrare, set-up, desfacere şi infrastructura necesară (personal, mese şi veselă profesională).

În plus, cu sprijinul de Fundației Tinerețe Fără Bătrânețe comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, intreprinderea socială a creat aici opt locuri de muncă pentru persoane din grupurile vulnerabile, fie provenind din familii monoparentale, fie fiind victime ale violenței în familie ori persoane cu dizabilități. Folosind serviciile Laboratorului de Gusturi şi Fapte Bune clienții sau companiile pot avea și satisfacţia contribuţiei la continuitatea unui proiect care face bine în comunitate și pentru ceilalți: oferirea de servicii de catering prin integrarea pe piața muncii a persoanelor vulnerabile.

“Preparatele livrate şi servite de Laboratorul de Gusturi si Fapte Bune se realizează din ingrediente de cea mai bună calitate, cu profesionalism și, ingredientul-secret, cu mult suflet. Standardele ridicate ale clienților sunt întotdeauna prioritatea noastră: le percepem drept provocări, ne stimulează să muncim mereu şi mai mult, să ne auto-depăşim şi să ne creştem reputaţia. Suntem alături de clienţi poate la multe evenimente unice din viaţa sau activitatea lor. Şi suntem mândri că avem şi noi contribuţia noastră în a le transforma în evenimente de neuitat. Mărturia performanţelor este dată de satisfacţia clienţilor noștri, prin apecierile care ne-au venit de la instituţii bancare, ministere, organizaţii non-guvernamentale, companii internaționale şi instituții publice. În plus, companiile cu peste 50 de angajați care achiziționeaza servicii de la noi, pot beneficia de facilitați fiscale”, declară Roxana Prodan, Fondator al Fundaţiei Tinereţe Fără Bătrâneţe.

Bucuresti, 21.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *