Cum pot obtine un imprumut de la Casa de Amanet AGS fara prea multe batai de cap?

Dupa cum bine stim cu totii, bani reprezinta acel lux care nu va fi niciodata suficient, mai ales daca te afli in postura unei persoane care apreciaza lucrurile de valoare, frumoase sau daca esti acea persoana careia ii place sa calatoreasca des. Un imprumut obtinut de la o casa de amanet ofera o experienta cu totul diferita fata de o banca, deoarece casele de amanet nu necesita justificarea extensiva a veniturilor si nici nu pun la indoiala credibilitatea financiara a celui care cere imprumutul.

sursa foto: AGS Amanet

Deci, cum pot obtine un imprumut de la Casa de Amanet AGS?

-Contractul se intocmeste pe o perioada minima de 5 zile si o perioada maxima de 30 de zile, plus 7 zile de gratie (un contract de tipul celui cuprins intre 5 si 30 de zile).
-Daca inchei un contract la care se incaseaza comisionul in avans, perioada minima este de 30 zile, iar cea maxima, de 60 de zile. La perioada achitata in avans se adauga o perioada suplimentara de 30 de zile in care sunt valabile toate conditiile contractuale ale unui contract de tipul celui incheiat intre 5 si 30 de zile.

De cate ori pot prelungi un contract si cum procedez in acest caz?

Nu exista un numar limitat de prelungiri ale unui contract. Singura conditie este sa fie achitat comisionul la zi datorat de client. Prelungirea unui contract se poate efectua in oricare dintre agentiile Casei de Amanet A.G.S., nu doar in cea in care s-a intocmit contractul.
-Contractul de amanet se poate prelungi cu inca 30 zile, plus inca 7 zile de gratie.
-Contractul de amanet se poate prelungi cu comision in avans pe o perioada minima de 1 zi si maxima de 60 zile, plus 30 zile suplimentare, plus 7 zile gratie.

In conditiile in care, dupa expirarea perioadei contractuale, nu detii tot comisionul datorat, ai posibilitatea de a achita o parte din comision raportat la un numar de zile calculat in functie de suma de care dispui. Astfel, numarul zilelor achitate se va scadea din intreaga perioada contractuala. In cazul in care ai intrat in perioada de gratie, suma minima de plata este suma datorata pentru numarul zilelor de gratie acumulate. De asemenea, nu este obligatoriu sa achiti integral suma imprumutata daca inca esti in perioada contractuala. La AGS, ai posibilitatea de a achita partial din credit, cu conditia sa dispui si de comisionul aferent perioadei contractuale, la zi.

Comisionul difera in functie de categoria bunului amanetat de tine. Pentru aur si argint AGS percepe comisioane incepand cu 0,2%, in functie de valoarea contractului incheiat. Pentru electronice variaza intre 0,7% – 0,9% , iar pentru celelalte categorii de obiecte, comisionul se stabileste in agentie in functie de valoare si de bunul amanetat.

Cam acestea ar fi conditiile principale pe care clientii amanetului AGS trebuie sa le respecte atunci cand solicita un imprumut. Exista clar o multime de avantaje si beneficii pentru cei care aleg imprumuturile prin agentiile de amanet, iar AGS onoreaza cele mai avantajoase contracte.

Ce alte avantaje ofera un amanet?

Multi tind sa supraevalueze bijuteria din cauza posibilei valori sentimentale. In acest caz, este recomandat sa soliciti inainte parerea unui expert si abia apoi sa mergi la amanet. In cazul in care esti gata sa renunti la vechea bijuterie, casele de amanet sunt gata sa iti dea imediat bani si, prin urmare, sunt o sursa importanta de finantare.

Partea frumoasa a unui amanet este ca nu trebuie sa vinzi intotdeauna obiectele pentru a obtine bani. De fapt, cea mai mare parte a caselor de amanet furnizeaza imprumuturi confidentiale cu garantii. Le oferi, de exemplu, o bijuterie pentru a-ti acorda un imprumut si iti vor da imediat bani in avans. Nu exista verificari de credite de care sa iti faci griji, si chiar daca ai alte imprumuturi, nu iti vor afecta creditul, asa cum se intampla in cazul unui imprumut la banca.

Obtinerea unui imprumut la un amanet este recomandata pentru ca nu trebuie sa renunti la obiect pentru totdeauna. Este cel mai simplu mod de a obtine bani rapid si, de indata ce platesti datoria, poti sa iti rascumperi obiectul oferit garantie.

In functie de fiecare tara, statul are propriile sale legi care guverneaza ratele dobanzilor. Fiecare tara are propriile limitari si reglementari privind ratele dobanzilor. Altfel spus, deoarece statul reglementeaza majoritatea caselor de amanet, vei fi siguri ca vei obtine rate corecte pentru orice imprumut.
Conceptia oamenilor asupra amanetului este una usor negativa, din cauza faptului ca in situatii grele din viata, oamenii isi vand la amanet obiectele pentru a-si rezolva problemele financiare. Ceea ce poate multi nu realizeaza, este faptul ca amanetul poate fi si un mod rapid de a obtine un imprumut pe care nimeni altcineva nu l-ar oferi. Unele institutii de amanet accepta oferirea unui imprumut clientului, in schimbul unei garantii care poate consta in aur, argint si chiar electrocasnice. Cu cat garantia are o valoare mai mare, cu atat imprumutul poate fi mai mare. Adesea, astfel de imprumuturi nu necesita mai mult de o copie de buletin si semnarea unui contract.

Avantajul este ca amanetul este o solutie de creditare rapida, simpla si in urma careia stii sigur ce pierzi daca nu achiti imprumutul si dobanda aferenta. Suntem siguri ca nimeni din cei care fac credite la banci sau la alte institutii nu si-au facut calcule ca sa vada care ar putea fi suma maxima de plata in cazul unor penalitati mari.

La AGS amanet ai intotdeauna parte de solutii avantajoase in timp rapid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *