free download 78 travel guides written by experts

Cum ii va explica Oana Zavoranu copilului ei conflictul cu Marioara Zavoranu?

Vezi ce răspuns a dat vedeta, astăzi, de la 20.20, la Te pui cu blondele!

Supershow, astăzi, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”! Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara Zăvoranu, fac echipă într-o confruntare de senzaţie. În faţa unor adversare puternice, blondele vor reacţiona pe măsură, printr-o rafală de întrebări picante, menite să le pună în dificultate pe cele două invitate.

“Oana, vei avea un copil la un moment dat. Cum îi vei explica aspectul acesta mai puţin plăcut din viaţa ta?” a întrebat una  dintre domnişoare, făcând referire la relaţia conflictuală pe care Oana a avut-o cu mama sa.

Întrebările despre relaţia dintre cele două nu s-au oprit însă aici, blondele având mai multe curiozităţi referitoare la acest aspect.

O altă domnişoară a dorit să ştie dacă prin apariţiile televizate, Mărioara Zăvoranu încearcă să o eclipseze pe Oana sau dimpotrivă, să o ajute. Tot Mărioara Zăvoranu a fost întrebată de una dintre blonde dacă se consideră principala vinovată pentru conflictul dintre ea şi Oana, iar lista întrebărilor incomode nu se opreşte aici.

Cum îi va explica Oana copilului ei desfăşurarea acestui conflict şi ce dezvăluiri a făcut Mărioara Zăvoranu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, într-o ediţie incendiară la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 21.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *